Omogućiti jednaku vakcinaciju svoj deci
Delite peticiju
Molimo sve koji čitaju da potpišu i podele na drustvenim mrežama, zamole prijatelje da i oni to urade.
Zar nije sramota da drzava na ovaj nacin cisti magacin od starih vakcina.
Nije li beba od mesec dana i beba od 4 meseca isto, beba.
Zato što plaćamo Zdravstveno osiguranje celog života, i nije naše da se bavimo nabavkom vakcina! SRAM ih bilo!
Zato sto smatram da moje dete koje je rodjeno u septembru 2014g. zasluzuje ista prava sto se tice pentaxima kao i deca rodjena posle 1. novembra 2014 g.
Ne mogu da verujem da neko moze praviti razliku izmedju malih beba. Osnovno je da nasa deca prime na vreme adekvatnu vakcinu. Hoce natalitet u Srbiji a svojim propisima i zakonima ne dozvoljavaju ni normalan zivot a kamo li sta drugo! Ako vec ne mozemo da je dobijemo,neka nam se bar omoguci da kupimo sami vakcinu. SRAMOTA!!!
Re: I moja devojčica je primila dve doze Pentaxim-a. Treću dozu trebalo je da primi pre dva meseca..
Re: I moja devojčica je primila dve doze Pentaxim-a. Treću dozu trebalo je da primi pre dva meseca..
zabrinuta majka
i meni je sve ovo strasno,moja beba je primila u decembru vakcinu i od tad je nema.sramota za drzavu,i Vucicu sam pisala dopis i svim lokalnim medijima koji su to objavilii jos niko se nije ovim pozabavio,izgleda treba biti incidentan u ovoj drzavi da bi te neko cuo,jedino da i mi strajkujemo
| This discussion has been closed. |
Decom i sa nama,dokle ce ovo da ide!?! U kakvoj bre drzavi mi zivimo!