Vlasnici "opasnih rasa" u Srbiji UJEDINITE SE!
Serbian government should study more dogs behaviour!
i ja imam ast-a,i ker je stabiln kapija sme da mi bude sirom otvorena ona nesme da izadje,ast je mnogo stabilan i pametno kuce,pravi pas za kucu...
Re:
Ja nemam "opasnog" psa,cuvam veliku rasu,ali sam uz vas i dajem vam maximalnu podrsku.Verujem da ce i vlasnici drugih rasa biti uz vas,jer ni sami ne znamo ko je sledeci.Samo napred!!
Re:
za sta inspekciju bedo bedna.Mi ne krijemo nase pse po misjim rupama ,niti se stidimo .Tebi jadnice treba bar jedan obrok koji moj pas pojede da bi malo bio zadovoljan i sit,jer samo gladni su tako nervozni.A inspekcija i tvoja pretnja za mene je magareca setnja .crkni od zlobe i gladi u svom bednom i jadnom zivotu jer svi ovi psi su za razliku od tebe plemenita stvorenja ,a verovatno posto nisi odavno video sapun i vodu ne bi te ni jedan pas ugrizao ,vec bi povratio od smrada koji siris.Zato bolje stavi brnjicu na gubicu i u cosak.
* U slučaju da se neka od odredbi ne poštuje i dođe do incidenata, pas mora biti kastriran, a u težim slučajevima agresije i eutanaziran. Molim Vas gospodo da ovo, posebno deo sa kastracijom primenite na silovatelje i pedofile a ne na zivotinje koje koje imaju jako OPASNO IME.
Druga stvar, voleo bih da se organizuje neki sastanak zainteresovanih vlasnika "opasnih" rasa i onih koji su predlozili ovaj zakon. Cisto da nama "poremecenima" koji gaje opasne zivotinje u svojim domovima i koji smo ludi zato sto spavamo na minskim poljima, da nama umiri savest tako sto ce nam strucno obrazloziti na osnovu cega su to navedene rase opasne?
dodao bih jos da opasne rase ne postoje,postoje losi vlasnici,koji bi trebali da snose posledice ukoliko njihov pas uradi nesto lose.
http://www.facebook.com/stop.diskriminaciji.opasnih.pasa
I MEDJUNARODNI KINOLOSKI SUDIJA
ZA 17 GOD KAKO SAM SA OVOM RASOM A I SA NAVEDENIM DRUGIM RASAMA KOJE SU NAVEDENE KAO "OPASNE'' NISAM IMAO NIJEDNO LOSE ISKUSTVO OSIM STO SU ISPUNJAVALI LJUBAVLJU MENE I MOJU PORODICU.
MOGU DA KAZEM DA SU PSI KOJI SU NAJMANJE OD SVIH RASA UCESTVOVALI U NEMILIM DOGADJAJIMA KOJI SE CESTO POMINJU ALI NAZALOST ZAKONE DONOSE LJUDI KOJI NEMAJU VEZE SA PSIMA A KAMOLI DA PRICAMO O NJIHOVOJ STRUCNOSTI
NADAM SE DA AKO BUDEMO SLOZNI MOZEMO DA SE IZBORIMO SA OVIM LJUDIMA KOJI SA SVIM IMAJU VEZE SAMO SA PSIMA NEMAJU
ALEKSANDAR MARKOVIC-LOLA ODGAJIVACNICA NIMILOXUS
| This discussion has been closed. |
loca