Vlasnici "opasnih rasa" u Srbiji UJEDINITE SE!
No stres
Genetski urođenu pamet,dobrotu,nežnost i ljubav MNOGO je lakše razviti kod PSA,nego opasno pogibeljnog političara dozvati razumu."OTIMAČINA" kao oblik vladavine utemeljena 1945-1946 mora da izumre i propadne
dok pas kao najodaniji čovekov prijatelj preživeo je milenijume pa će preživeti i ovu TRANSPARENTNO DUŠEBRIŽNU GRADSKU VLAST.
Rase pasa se međusobno razlikuju,a i unutar rase jedinke se međusobno razlikuju po karakteristikama,to je isto ko kad ODGOVORNA GRADSKA VLADA kupuje "šinsko vozilo" za gradski prevoz pa POGREŠE KARAKTERISTIKE I KUPE LAKI METRO UMESTO TRANVAJA.
E pa MOJI ljubitelji pasa nemojmo se ničemu čuditi
već od sutra u Pančevo na BUVLJAK pa isključivo od RUSA/kinesko-bugarski je malog kapaciteta-puca/ kupite BLESIMETAR da bi smo na mitingu mogli da izmerimo intelekt ove DEMOKRATSKE GRADSKE
INSTITUCIJU.
Ja i moja porodica, u to ulazi i nas najomiljeniji clan Rea, zdusno cemo pruziti podrsku protiv "predloga i zakona" koji nemaju nikakav smisao ! Nemam nista protiv da se uvede porez na kucne ljubimce, ali, da taj porez bude prihvatljiv za sve i da sa uvodjenjem poreza nasi ljubimci ostvare svoja prava.
Vlasnik sam Stafordskog terijera,i odgovorno tvrdim da moj pas nije opasan.Ono sto bi zaista bilo delotvorno je da se podlegnu phiholoskoj evaluaciji vlasnika ,jer je svaki pas ogledalo svog gazde pa ma koje rase on bio, i zato ne treba generalizovati rase, vec proveriti sve vlasnike pasa, jer vlasnik moze od svakog psa napraviti opasnog ili pitomog.Psi uglavnom upijaju energiju svojih vlasnika i svojim ponasanjem odgovaraju na zelje istih, tako postaju divni saputnici i ljubimci ili neadaptirani i nepredvidljivi.
Re: Sami ste krivi!
usta te jebem volino ... a gde tvoja govna zavrsavaju, jel si se nekad zapitao !!?
| This discussion has been closed. |