Vlasnici "opasnih rasa" u Srbiji UJEDINITE SE!
Taj podatak nije tacan. Vas komentar zvuci da prebacujete teziste progona na pse lutalice, koje su vecinom imale gazde. Pas napada kad je zlostavljan ili naucen tako.
aaaaa
http://youtu.be/zcO4tFRmONw
Mi mu dodjemo ko mali Gari,hoce da nas maltretiraju i satanizuju ali nije im dosta hoce i pare I to debele, od ovih gorih nema,pitao bi ja njih gde ide ovaj voz bez Masinovodje...Ove plemenite rase i da usvoje taj sramni zakon opstace, ali oni nece jos dugo upropastili su zemlju i narod a samo se zaduzuju a nama sve gore...ovo je samo jedan od nacina da skupe jos glasova jer nas je malo 1400, a onih sto gutaju ta novinska i medijska sranja koliko hoces, veruju da ce 2012 biti smak sveta a kad vide iskezenu facu dogo argentino cak ni pravu sliku neznaju da stave likuju a sto je najgore od svega medju njima ima mnogo vlasnika pasa pa to je zalosno...
Re:
ma briga njih za sramotu ,prodali su fabrike,zemlju,Srpski narod ,naterali nas na legalizaciju ,,da tvoje bude tvoje,, hahahhaha,sto godina je moja kuca bila od moje porodice al dobro ! e sad se neko dosetio da zloupotrebi incident sa pit bulom koji je ujeo devojcicu pa da zaredja sa novim haracem,ovi su bre gori od Bajazita !
Re: Re:
Pa jer skoro tj.prosle nedelje bilo na tv-u da je prijatelj na prijatelja pustio rotvajlera da ga izujeda pa je ovaj preminuo od silnih ugriza.Nemam nista protiv bilo koje rase ali nisam cula da je neki pit bul staford a pogotovu ostali "opasni"nekog izujedali na smrt.
Svaki dalji komentar je suvisan....
Nemojte zabranjivati i naplacivati zivot i prirodu vec nadjite nacin da iskorenite i izlecite bolest zvanu homoseksualnost-pederluk...
Браво!!
Затим увести и годишње осигурање од штете, исто као што се ради код аутомобила.
Од прихода финансирати азиле и друге сличне ствари..
| This discussion has been closed. |