ZA DULETA
Ukoliko smene Duleta i sns udje u klub,za mene i moju porodicu Partizan vise ne postoji. A navijamo generacijama. Sns je nesto najgadnije u istoriji i ovo im nikad ne bih oprostio. Radujem se danu kad ce ta krezava i maloumna stranka nestati a lideri biti pohapseni.
Partizan je gospodstvo,Partizan je vlastela, Partizan je Pera Mitić, Partizan je naravno karanfil, Partizan je hvatanje svojih igrača za gušu, Partizan je Duško Radović, Partizan je avangarda i kultura, čitanje knjiga, ljubav prema umetnosti,čitanje stripa "Alan Ford",Partizan je psovanje majke sudiji, Partizan je DUŠKO VUJOŠEVIĆ!!!
Ne damo Duleta!!! #ZaDuleta!!!
MESTO I VREME SKUPA ZA DULETA
Jos uvek neoficijalno:
Nedelja, 23.08.2015. u 11:55, na platou ispred severne tribine JNA
Pokazimo olosima sta mislimo i kako se brani nas Partizan!
Ne dajte se pasjim sinovima!
...
Зато што не дамо да нам оде највећа легенда клуба! Уништио им је животе и хоћемо да се то настави :)) ЗА ДУЛЕТА!!!
Дуле и бубрег за тебе!
Duško Vujoševiću, ne dajte se pasjim sinovima! Zato što smo uz Duleta naučili mnogo ne samo o košarci, nego o životu uopšte; zato što Dule nije samo običan trener, već je svojim igračima i učitelj i otac i pedagog; zato što jedini sme u celom sportskom društvu da kaže šta misli; zato što je beskompromisan borac i fanatik; zato što ga mafijaška pudlica Ćoki mrzi iz dna duše; zato što ga ne mrzi samo pudlica, već i gomila drugih sličnih jajara; zato što ga mrzi ceo Sever; zato što ga mi volimo; zbog broja 13. #ZaDuleta
Ne damo duleta, ne damo partizan sns bagri
| This discussion has been closed. |