ZA DULETA
Ne damo da uguse nase male pobune
#ZaDuleta
Smrt fasizmu ziveo Partizan.
vladokv
Mislim da u trenutnoj situaciji nismo u stanju da angazujemo boljeg trenera..
Ne postoji bolji trener od Duleta za Partizan, osim mozda Zeljka Obradovica. SVI NEKA IDU, ALI DULE MORA DA OSTANE. ZNA SE STA SLEDI UKOLIKO ON ODE!!! #ZaDuleta
Dule treba da ostane!
EJ BRE,ALO BRE... GROBARI, ORGANIZUJTE ODLAZAK ISPRED STADIONA U PONEDELJAK. NE DAMO DULETA!
JEL TREBA PRVO DA GA OTERAJU PA MI KAO DA BOJKOTUJEMO I DA MU PEVAMO. TAKO NISTA NECEMO POSTICI...SPRECIMO GNJIDE IZ SNS-A DA POSTAVE SVOJE LJUDE U NAS PARTIZAN! GNBG
Dule mora da ostane. Zato sto Dule nije na prodaju, zato sto nije politicki podoban, zato sto jedini sme na glas da kaze sta misli, zato sto se jedini i sam bori, a mi gledamo!!! Mi smo najgori navijaci ukoliko dopustimo da on ode. DULE TVOJI GROBARI SU UZ TEBE, NE DAJ SE!!!
Re:
BRAVO!!! Ovo moze da se desi samo spontano jer nam je organizacija NULA! Od glupavih narko vodja ne mozes da ocekujes nista. Oni ce vec na sledecoj utakmici da kazu BOLI NAS KURAC ZA OVE IZ UPRAVE I STO NEMA DULETA, MI SMO OVDE ZBOG PARTIZANA.
Sns mrzi Partizan i zeli da ga nema. Vucic dalje od Partizana. Kako radili i zeleli Partizanu, tako im deci bilo.
Brajko
Iza Duletove smene stoji ciganski lobi sa Vesicem,Covicem,Vucicem i ostalom bagrom jer sr plase Duleta,jer im je unistio mladost, ugasio klub...jer ih se ne boji. Svi neka idu ali Dule mora da ostane u klub ako ne kao trener onda kao predsednik
#ZaDuleta ne damo Partizan pussylipsu i bagri iz SNS-a!!!!
| This discussion has been closed. |