ZA ODBRANU SRPSKOG NARODA NA KOSMETU
NA RADIJU JE PESMA-IZDAJICE VOLE SEBE JEDINO- DOLE IZDAJICE
Под хитно, треба увести стална засједања скупштине Србије и рјешавати
проблеме ,а у свим преговорима обавезно увести Србе са КиМ и не говорити
више никад да се Србија неће бранити и оружјем,свугдје и на сваком мјесту,свима и сваком, јасно рећи ,да ће Србија и ратовати за њену територију КиМ .Ако господин Тадић нема намјеру да говори да се КиМ брани и оружјем,а он нека распише изборе и да оставку!!!!!
ТАДИЋУ, СТИСНИ ПЕТЉУ И КАЖИ:'' НЕЋЕ СРБИЈА ВИШЕ СА ''ЕУ'', ДОК ЈЕ КОСМЕТ ОКУПИРАН'' , СМЈЕСТА ПРЕКИНИ
ТЕ СРАМНЕ ПРЕГОВОРЕ СА ЕВРОПСКОМ УНИЈОМ. НЕЋЕМО ДА ИМАМО,али НИШТА са уцјењивачима из ЕУ,
ТО што се дешава на тим вашим разговорима са тим уцјењивачима ,то је чист неморал (ко разумије схватиће)
Треба рећи да је миран протест на барикадама,потпуно легитиман чин ,јер шта друго имамо осим да се дигнемо на
ОРУЖАНУ БОРБУ,а то мислим нико не воли али.....?
СРБИН из Црне Горе!
( петицију потписујем ,јер сам и ја држављанин Србије,па ваљда имам и ја нека права или сте заборавили и нас)
Re: Re:
ШТАМПАТИ СВЕ ОВО И ИЗБАЦИТИ ПО ЕВРОПИ ,НА СВИМ ЊИХОВИМ ЈЕЗИЦИМА ,А ПО СРБИЈИ ОБАВЕЗНО И НА ЕНГЛЕСКОМ!:))))
Re:
Добро речено ,а ја бих и додао да САМО,али САМО за Србију нема алтернативе (КОСМЕТ се подразумјева да нема алтернативу,јер то је Србиј),за све остало постои,А ЈЕДНА ОД ОПЦИЈА (умјесто онх уцјењивача из ЕУ) је
ЕВРОАЗИЈСКА унија о којој Тадић и сви око њега не смију ни да зуцну(за њих, то је јерес највећа која постоји)
ЗАШТО,ЗАШТО ... треба питати Тадића ЗАШТО се у Србији не смије разматрати и предлог о ЕВРОАЗИЈСКОЈ унији
ЗАШТО ТАДИЋУ ЗАШТО ???
| This discussion has been closed. |