ZA ZDRAVE OBROKE U VRTICIMA
Bravo Jelena
hvala,hvala svima u ime dece i roditelja koji su ovo pokrenuli <3 Samo potpisujte,nadamo se uspehu!!
Re:
slazem se!!! mada pre 20-30 god hrana je bila manje tretrirana rekla bih,sigurno je bilo lakse doci do domacih prozivoda,nesto i nisam bas ubedjena da je ovo organsko sto prodaju zaista organsko,ali bar da se izbaci ono za sta smo sigurni da nasoj deci steti,a to su upravo mesne preradjevine i trans masti!
Re: Re:
danas ne mozes na pijaci da kupic domace povrce i voce a ne organsko.
Re:
Potpisala sam, ali mislim da hrana u vrtićima (moje dete ide u vrtić na Čukarici u BG-u) uopšte nije loša, bolja je nego u mnogim porodicama, nema viršli, pašteta, salama. Moje dete nije ni čulo za navedene namirnice...
To je retkost....vecina vrtica u Srbiji imaju pastete, virsle,margarin, sendvice sa kackavaljem i salamom i to u uzrastu gde deca nemaju ni 2 godine....
a ima li zaprske,belog brasna,voce uz rucak.da li znate da ako voce pojedete odmah nakon obroka,dolazi do procesa truljenja gde se aposlutno nista hranljivo nece iskoristiti ni iz voca ni iz tog rucka.. o nepravilnom kombinovanju namirnica bolje i da ne pricamo...hleb i krompir,krompir i meso,jaja riba i sir itd..
Apsolutno tacno. Molim vas da u peticiu uvrstite i to da je potpuni apsurd i kretenizam da isti obrok dobije beba od 12 meseci i dete od 5-6... godina
Re:
to je tek prica za sebe.... dete od 12 mesec ne sme da jede vecinu namirnica koje im daju ... nadam se da ce se nesto promeniti
| This discussion has been closed. |