Zabrana slobodnog kretanja azilantima u opštini Šid
Re: Fašisti u Šidu prave peticiju
#84: Dan - Fašisti u Šidu prave peticiju
ti maloumni debilu nisi normalan , fasizam ti u glavu udario, zamisli da imas zensko dete koje se vraca iz skole i napadnu je migranti i siluju, ili musko koje se vraca iz grada pa ga migranti izbodu nozem, i sad da ti se u bolnici bori za zivot, dali bi onda govorio/la da je peticija smejurija, sram te bilo, primi ih u svoju kucu pocasti ih pa posto svi nose nozeve sa sobom nek izbodu tebe na spavanju mrcino jedna.Nego ti verovatno nemas o kome da brines tj nemas dece pa ih se i ne bojis ali ni to te ne opravdava trebas brinuti o ostaloj deci ovog grada, o onoj koja uvece idu iz skole ili koja izadju u grad. Velika si ti sramota i za ovaj grad i za ovaj narod
Treba da ustane bukvalno kuka,motika i vile!
kakvi jadnici, placeni su da dodju, zasto prodaju hranu a kupuju vestacke trepavice i pirsinje,
Re:
#132: - Dan
Da li je M.A. iz Vašice samo broj ili nedaj bože sutra moje ili nečije tuđe dete biti samo broj u EU statistici???Ja razumem da su ljudi napustili svoje ognjište zato što su morali ali robijaš koji je osuđen na 35 godina robije u Maroku nije napustio ognjište nego su ga poslali ovamo da širi "bratstvo i jedinstvo".?
Re: majka
ništa ne bih dodala na ovaj komentar. svaka reč je potpuno tačna. Barem da više nas ovako razmišlja.
sve je ovo početak pakla koji nam dolazi u Šid i u Srbiju
Re: Fašisti u Šidu prave peticiju
#21: Dan - Fašisti u Šidu prave peticiju
pa majmune kad bi krali od tvoje dece i i brinuo za beabednost istih nebi tako govorio o slobodi kretanja pa pola sida su opljackali i niko im nesme nista vratite ih u beograd pa nek tamo malo kradu i bodu decu nozevima nek po beogradu malo pljackaju i miknistar vulin nek ih vodi kuci pa nek se po beogradu setaju zajedno nek ih svaki dan vodi u obilazak beograda a ne da ovde narod strahuje za svoju decu licno mislim da je logor za ta govna hotel ida zica nije dzabe izmisljena
Sve migrante u staare vagone potrpati a vagone gurnuti u Dunav i resen problem
Napolje sa njima.
Da li vi razumete da ovakve peticije ne vrede nista,ne znam zasto gubite vreme na to,dok se ne izadje na ulice i jasno stavi na znanje sta mislimo o njima i njihovom ponasanju,razbojnistva ce nastaviti da se dogadjaju. Nece nas niko zastititi osim nas samih.
U voz i bus pa u Bg da njih jebu!
| This discussion has been closed. |
godpodjo dan recite ljudima iz vasice cije je dete izbodeno neku noc od strane migranata da nisu oni krivi jer su oni jadni sto su morali da napuste svoju zemlju, u pravu ste strasno je sto su morali da odu sa svojih ognjista ali onda nek se i ponasaju u skladu sa tim. Zasto ni u jednoj drzavi nemaju slobodno kretanje nego samo kod nas, zasto nasa deca moraju da stradaju jer su oni napustili svoju, u kojoj drzavi bi smo mi bili dobro dosli da nam se nesto dogodi, nigde naravno, ali kod nas su svi dobro dosli. Jesu li vasem detetu ukrali bicikl iz dvorista, jesu li vam polupali radnju, kiosk, frizider ili sta ne vec. Vi gospodjo dan stvarno trebate krenuti sa njima a nas ostaviti da zastitimo svoju decu kako znamo i umemo.