ZAHTEVAMO HEMIJSKU KASTRACIJU SILOVATELJA DECE
Re:
Slazem se jer ako gospoda iz fotelja ne preduzima nista dajmo uraditi nesto i sami od sedenja nista a ni os glavara mrka kapa ...svi za jesnog jedan za sve
JA sam mama jedne male devojcice ( 3,5 ) i ja sam takodje za najstroziju kaznu , smrtnu . Ja sam od kada sam cula za ovaj dogadjaj sa ovom malom devojcicom i tuzna i uplasena i samo kad god mogu grlim moju devojcicu. Ja mislim da ja nebih mu mislila za zdravlje da se to meni desi vec bih mu sama presudila jer kakav smisao zivota ima jedan roditelj posle tako necega.
Dura lex sed lex.
Свако ко има и мало здравог разума дал имао децу ил не ово треба потписати и увести смртну казну.
To je jedini naćin da zloćinci budu adekvatno kažnjeni. Moramo zaštititi decu, jer ona su malena, nemogu sama. To je i dužnost svakog roditelja i države. Lakše je promeniti zakon, nego sahranjivati decu.Više bih voleli glasala za smrtnu kaznu
potpisite peticiju,ja jesam jer sam majka...neznam da nadjem pravu rec za ovakve zveri...prema zivotinjama treba biti human jer nemaju svest o tome sta rade a ljudi koji pocine ovako nesto nisu neko prema kome treba biti human i kazniti ih i smrnom kaznom...kastracija i odsecanje saka ..DA pa ih pustiti naplje da se suoce sa ljudima koji bi tada znali ko su oni...e to je prava kazna...
| This discussion has been closed. |