Peticije.online

ZAHTEVAMO HEMIJSKU KASTRACIJU SILOVATELJA DECE

HEMIJSKA KASTRACIJA

Gost#1 Jul 17, 2016, 10:23

Inače to sa odsecanjem šaka mi je delovalo dosta grubo i primitivno.ipak smo u 21 veku,dok HEMIJSKE KASTRACIJA ,je nešto što mi deluje sasvim ok. I potpuno se slažem. 

Gost#2 Jul 17, 2016, 11:26
To je recimo resenje. Ali, psihopatatskim nagonima to nece biti dovoljno, oni ce ih zadovoljavti napr.sto ce zrtve predmetima unakaziti seksualno, pa ce ih onda ubiti. Treba uraditi izmenu u Krivicnom zakonu da se takvi "ljudi" nikada vise ne puste na slobodu, dozivotna bez mogucnosti rehabilitaciji i uslovog izlaska iz zatvora.
Gost#3 Jul 17, 2016, 15:52
Da treba da se to uradi
Gost#4 Jul 17, 2016, 16:35
ja bih ih i zigosala na neki nacin,da se na prvi pogled prepoznaju.i kastrirani ce biti opasni jer u nemogucnosti da obave sto su naumili mogu postati besni pa da stvar postane jos gora.
vreme je#5 Jul 17, 2016, 20:50

Zigosanje i TEZAK fizicki rad. Da zarade za to sto im je sve obezbedjeno u zatvoru. A ne sve preko ledja naroda.

Anonymous#6 Jul 17, 2016, 22:11

Не разумем зашто хемијска,кастрација треба да буде ПРАВА ВЕТЕРИНАРСКА,јајца на Сунце,па да видимо хоће ли му икад више пасти на памет да рaстури дете од три године,да Бог да се распадао у највећим мукама,па и то да му буде мало!!!!Још му их пропржити на луку и сервирати за ручак,после обреда!!!!

Gost#7 Jul 18, 2016, 15:15
Ma i to je premalo za monstrume. Kao sto su silovatelji.
Kastracija hemijska ili mehanicka je minimum.
Gost#8 Jul 15, 2017, 13:14
Treba streljanje

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.