ZAHTEVAMO MOMENTALNO ODLAGANJE STUDENTSKIH OBAVEZA
Re: Lazni potpisi
#626: Ivan Djunisijevic - Lazni potpisi
i za moj maticni br pokazuje da nije validan...bice da sajt nije validan :D ;)
Re: velika vecina sedi kod kuca
#650: velika vecina sedi kod kuca - velika vecina sedi kod kuca
Prekini da seres ! POKUSAJ DA SHVATIS DA LJUDI KOJI SU UGROZENI NE MOGU SAMI DA IZDURAJU TO VEC IM TREBA POMOC ! TAKO DA NEMOJ PRICATI DA NIGDE NEMA PROBLEMA KAD JE PROBLEM GDE GOD POSAO! AKO JE OVO JEDNA DRZAVA I AKO JEDAN DEO TREBA POMOC ONDA TREBA SVI ODJEDNOM DA POMOGNEMO STO PRE I U STO VECEM BROJU A NE DA MI KUKAS KAKO CES DA PROPADES ZA JEDNU NEDELJU TVOG STUDIRANJA !! TA NEDELJA CE SE NADOKNADITI A NECIJI ZIVOT NECE !!!!!!!!!!!!!
Re:
Nemam reci za organizatora koji dozvoljava tako nesto u ovom trenutku,ne razmisljajuci o trenutnoj situaciji ... Ima li kraja glupostima u ovoj drzavi , PITAM SE??
SM..NS
Za danas u 17h je zakazana sednica prosirenog Rektorskog kolegijma na Univerzitetu u Beogradu, na kojoj ce biti raspravljano o odlaganju nastave sledece nedelje, prema informacijama sa kojim raspolazemo, bice usvojen zahtev SKONUS-a i Studentskih parlamenata Univerziteta da se nastava odlozi sledece nedelje, ali da sacekamo zvanicnu odluku negde oko 19h veceras...
Re:
da li se to odnosi na fakultete u celoj Srbiji, ili samo u Beogradu?
ponavljam - smesni ste
Re: ko je ovde smesan
Lepo je tebi uzivati iz fotelje,tvoja porodica i svi su ti na suvom pa sedis pored TV-a i pijes pivo dok mi neki brinemo za svoje porodice..Nemoj da govoris da je neko smesan,sutra i tvoja porodica moze biti u istoj situaciji..
Re:
SMESAN SI TI STO SI TOLIKO MALOUMAN I ZATRTI STVOR, BEZOBZIRAN I GLUP... STO TE BOLI UVO ZA SVAKOG KO NIJE KAO TI... KAO STO DECKO KAZE VEROVATNO SI U TOPLOM I BOLI TE UVO NI PRSTOM NECES DA MAKNES JER IMAS PARA KO BLATA, I NE ZANIMA TE KO IDE DA POMOGNE ... SRAMI SE SVOJE INTELIGENCIJE !!
Re:
Kod nas na Pravnom ispitni rok pocinje 26. maja ili ti sad u ponedeljak. Nije realno ocekivati da ce studenti koji su pogodjeni poplavama, ili im je familija pogodjena poplavama, ili pomazu ljudima koji su pogodjeni poplavama biti u stanju da se koncentrisu na ucenje sad. Te ispite cemo svakako polagati, ali ne vidim koja je razlika ako pomere rok za nedelju-dve s obzirom da to moze da ceka, a gradjenje nasipa i pomoc ljudima ne moze. Da li je polaganje ispita najvaznija stvar u zivotu ili ce neko umreti ako ne polaze odmah? Nije. Ako pukne nasip da li ce neko biti u opasnosti? Hoce! Veliki broj studenata svih univerziteta je angazovan na nasipima.. Mislim da moramo postaviti prioritet sadasnjoj situaciji..
Re: Nemanja NS
a šta će biti s onima koji ne mogu da volontiraju i dobiju one kartice nego su ugrozeni npr. iz sapca, kostolca, požarevca, koji su kod svojih kuca? to sto ce izgubiti bodove na prisustvo, aktivnost i sl. nikom nista?
| This discussion has been closed. |
Re: Nemanja NS
#604: - Nemanja NS
o ovome govorim, svaka cast za inicijatiivu