Zabraniti emitovanje Baka Praseta na youtubu zbog vredjanja i bulinga nad drugim youtuberima i ljudima
Stop Bulingu
Re:
Zasto resavanje ovog problema mora direktno da se odnosi na samoubistvo Kike? Baka Prase je uradio jos toliko uzasnih stvari koje nisu bile direktno upucene njoj
Re: Re:
Upravo nije samo Kika uzrok ovoga! Baka Prase je jos mnoga dela lose uradio
Menjaj se ili idi
Potpisujem zbog njegovog generalnog kontenta koji nema apsolutno nikakvu pozitivnu korist za drustvo, i loseg uticaja na omladinu. Nije samo zbog Kike,vec njegovog celokupnog rada do sad.
Nije zbog njega zivot ugasen, vi to protiv cega se ,,borite’’ radite i samom Baki Prasetu. Vi sada njega vredjate i vrsite nasilje! Jel imate dokaz da je zbog njega zivot ugasen? Sacekajte nalaze obdukcije i da se zavrsi istraga pa onda komentarisite! SRAMOTO!
Re:
Decko je bezobrazan,nevaspitan,nekulturan,vulgaran...da ne nabrajam dalje.Nema to veze sa Kikom.Koja je svrha njegovih snimaka i yt kanala????Da nam pokaze da li mu je devojka gola ili ne???Da vredja i ponizava ljude????Nadam se da ce mu ukinuti kanal i ne dozvoliti vise ikada da dodje na javnu scenu.
Stop internet nasilju!
Re: odgovori
Nasilje na internetu
Jos od onog trenutka kada je uhvacen da je imao seksualne odnose sa maloletnicom od 17 godina se uvidelo da je decko lud, a sada je svojim bahatim,bezobraznim,nasilnickim ponasanjem doveo do smrtnog ishoda i treba da odgovara.Ako vec nije odgovarao za ono prvo navedeno, onda bi za ovo trebao.Udjite na Trovo ili YT kada neko strima,pogledajte recnik i ponasanje vecina strimera a zatim ponasanje dece kod kuce ,onda ce vam biti mnogo jasnije koliki los uticaj strimeri imaju na omladinu i ovome se mora stati dok omladina ne poblesavi potpuno.
Re:
#6: - Promovise, bahatost, primitivizam odsustvo svakog vida kulture i zato ga treba zabraniti. Ko ga brani neka mi kaze jednu dobru stvar koja proizilazi iz njegovih snimaka.
Katastrofa
Njegovo delovanje je krajnje toksično, razvratno, neobuzdano i neprimereno. Takvi idoli mladim i krhkim dušama nimalo nisu potrebni. Naprotiv, treba ih maksimalno zaštititi od takvih sadržaja! Pritom, dobijaju podsticaj da oponašanjem istog, bahatog ponašanja, i sami lako mogu da se obogate.
Re: Re: Menjaj se ili idi
Takodje potpisala zbog istor razloga. Kikina smrt je samo "okidac" za ovu situaciju.
U ime nemilog dogadjaja koji se desio kada je mlada yotuberka podigla ruku na sebe zbog buling nasilja vredjanja ponizavanja i pretnji.Molim sve ljude da potpisu peticiju da se zabrani pojavljivanje Baka Praseta jer njegovi videi proizvode mrznju,prkosenje
Samo čitanje ovoga me je zarazilo disleksijom!!! Koliko godina imas druže da ovako loše pišeš. Nit sam njegov fan, nit mislim da treba da ga ljudi slušaju, ali ja imam slobodu govora. I necu drugima da je uskraćujem. Daću svoji život da i ti možeš ovako neuko da se izražavaš. Na kraju krajeva gde su bili njeni prijatelji i roditelji? Svako je odgovoran za svoja dela. Iako nisi loše duše, uradio si dobro ono svoje nesposobno najbolje! P.S. Imam dobar rečnik kući, a i predlažem knjigu "Pravopis srpskog jezika" Jovan Jerković.