Humanitarni karavan Svitanje - Peticija u formi pozivnice

Poštovani
Najpre bi hteli da Vam se zahvalimo  što ćete izdvojiti Vaše dragoceno vreme da pročitate našu peticiju
Pišemo Vam u ime Udruženja osoba sa invaliditetom "Feniks" iz Beograda,
Ljubazno bi Vas zamolili za  pomoć  a sa ciljem da se pomogne osobama sa invaliditetom Beograda i Srbije.
Upućujemo Vam  poziv da pomognete i  budete svečani gosti  naše humanitarne manifestacije.
Manifestacija pod nazivom:
"HUMANITARNI KARAVAN SVITANjE"
Humanitarna manifestacija će se održati 15 jula 2017 0d 14 do 18 časova u Dečjem kulturnom centru, ustanovi kulture čiji je osnivač Gradska uprava grada Beograda. Dečiji kulturni centar je osnovan davne 1952. godine kao Dom pionira Beograda.
Adresa Takovska 8 - 11000 Beograd.Velika sala scena Donka Spiček
Humanitarna Manifestacija će biti donatorsko,aukcijskog,inkluzivnog,umetničko kulturnog karaktera.
Manifestaciju će najavitii prigodnim kratkim govorom gospodin Srđan Simeunović- magistar socijalnih nauka.
Nakon govora gospodina Simeunovića, gospodin Branko Jokić profesor književnosti, predsednik Udruženja osoba sa invaliditetom "Feniks" će uz prisustvo predstavnika Dečijeg kulturnog centra, predstavnika Udruženja osoba sa invaliditetom širom Srbije, predstavnika Australijske humanitarne organizacije Nest Inc,predstavnika Matice iseljenika i umetnika, glumaca,pesnika,akademskih slikara,muzičara, animatora otvoriti manifestaciju.
Humanitarna organizacija Nest Inc iz Australije čiji je predsednik gospodin Željko Gojković organizovala je 2017 god. sportski humanitarni, donatorsko teniski turnir pod nazivom Australian Klosed 2017 i prikupila značajna novčana sredstva uz pomoć kojih su nabavili nova invalidska pomagala i specijalnu hranu za osobe sa invaliditetom.
Značajnu donaciju koju ćemo na kraju programa uručiti deci osobama sa invaliditetom.
Udruženje "Feniks" je dobrovoljno, nevladino i neprofitno Udruženje, osnovano na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva u oblasti promovisanja i pomoći osobama sa invaliditetom Srbije svih kategorija. Naše Udruženje okuplja osobe sa invaliditetom iz svih gradova Srbije bez obzira na oblik,stepen i vrstu invaliditeta.
Udruženje pribavlja sredstva od dobrovoljnih priloga, donacija, zaveštanja , poklona, finansijskih subvencija pomoći drugih srodnih humanitarnih organizacija ,kao i od učestvovanja na javnim konkursima koje organizuje grad ili Republika na svim nivoima uprave.
Udruženje pribavlja sredstva i organizovanjem seminara,predavanja,koncerata,dramskih i drugih umetničkih performansi i na drugi zakonom dozvoljen način.
Od 2011 godine Udruženje osoba sa invaliditetom "Feniks" je punopravni član Svetske Unije osoba sa invaliditetom.
Očekujemo veliki broj posetilaca iz zemlje i inostranstva.
Uputili smo javni poziv svim građanima Srbije predstavnicima medija, humanitarnim organizacijama, Ambasadama,političkim strankama,kulturnim ustanovama,Ministarstvima,glumcima i akademskim građanima da dođu i podrže našu humanitarnu manifestaciju:
Manifestaciju će snimiti mediji iz Australije
Dobro došli!!!
Želimo Vam dobro zdravlje,dug život i mnogo sreće u budućem životu.
Uz Božiju pomoć.
Iskren i srdačan pozdrav
Pomaže Bog
Potpišite peticiju da budemo sigurni da ćete doći.
Nadamo se da ćete doći i svojim prisustvom javnoKaravan.jpg  pokazati da podržate osobe sa invaliditetom i naš dugogodišnji  humanitarni rad i trud.

Samo humani narodi i države mogu očekivati bolju budućnost

S poštovanjem.
Udruženja osoba sa invaliditetom " Feniks"
Predsednik Udruženja