Izgradnja SW parka za trening na Novom Beogradu ,blok 28

Sve je vise zainteresovanih za street workout, ili calistenics treniranje, to je treniranje sa svojom sopstvenom kilazom, i mogu svi uzrasti da vezbaju.

Daje, sve dobro za rast i razvoj coveka, kako fizicki tako i umni (psihicki), pravi te istrajnijim i jacim za zivot sutra. Licno sam gledao kako neki momci mojih godina i mladji propadaju na ulici i zavrsavaju po zatvorima, ne zelim da se to vise dogadja, zelim da im pokazem da ima jos nacina za uspeh. Zelim da im pokazem, kako ima i gore i bolje nego sto trenutno jeste i kako da se izbore za sebe i za bolje i kako da budu srecni. I sam sam poceo da treniram neku decu i neke momke u mom kraju i van njega, koliko stignem od skole, sad imam neke uspehe na polju treninga SW, ali.. ima jos posla. Zelim da pokrenem i ostale da ucine isto i da mi pomognu da napravim teren gde ce se sklapati prijateljstva i jacati zajedno.

Zelim da promenimo nas kraj na bolje. Hvala.

PETICIJA SE PODPISUJE TAKO STO SE UDJE NA POTPISI, POTOM SE SA VASEG SAJTA POTVRDI DA JE POTPISANO OD STRANE VAS.

HVALA VAM što ste potpisali peticiju. Molimo Vas da proširite reč o ovoj peticiji. Što više potpisa ima na peticiji, na nju će biti usmereno više pažnje od strane medija i onih koji donose odluke.

Izgled SW parka: