Lezeci policajac Fruskogorska Sombor

1. Podrzite peticiju za postavljanje 2 lezeca policajca kod raskrsnice ulica Vojnicke,Alekse Šantića i Fruskogorske.
  2. Zbog velike frekventnosti saobracaja i vrlo česte neprilagodjene brzine kretanja vozila u tom delu navedenih ulica,a i  nepregledne krivineka ulici Alekse Šantića koja je posebno nepregledna zbog bašte ugostiteljskog objekta na tom uglu, pesaci su u svakodnevnom riziku prilikom prelaska ulice.Sa postavljanjem ogledala nije došlo do rešenja jer pri većim brzinama zbog krivine i bašte pešak tek na polovini puta može da uoči vozilo i u ogledalu koje se naponjem često kreće neprilagođenom brzinom.Napominjemo da je u blizini Osnovna Skola "Avram Mrazovic " a u neposrednoj blizini PU "Vera Guconja", te su velikim delom pesaci deca. Takođe zbog velike izgradnje višeporodičnih stambenih objekata i velikih broja poslovnih prostora te vrlo uske ulice su postale jedne od najfrekventnijih ulica na Selenči.