Nećemo labudove u Dunavskom parku

Poštovani,

molimo vas da potpišete ovu peticiju kojom tražimo od grada Novog Sada da ne dopusti donošenje  novog para labudova u Dunavski park!

Smatramo  da životinje ne postoje zato da bi se PR  JKP Gradsko zelenilo pojavljivao u javnosti svakih mesec dana zahvaljujući nebrizi o labudovima.

Iskreni ljubitelji prirode i životinja su srećni da su te životinje u prirodnom okruženju i bezbedne!

Ne bi trebalo zloupotrebljavati životinje da bi JKP Gradsko zelenilo dobilo priznanje Novembarska povelja!

JKP Gradsko zelenilo, u pokušaju da dobije Novembarsku povelju, sad pokušava da popravi imidž i nabavi dva "nova" labuda, očajnim i tužnim građanima Novog Sada zbog gubitka Bise i njenih labudića! Ne bi trebalo zaboraviti sve tužne situacije koje su ljubitelji Dunavskog parka preživeli tokom prethodnih godina zbag "usisavanja" malih labudića prilikom ćišćenja jezera u Dunavskom parku, odstranjivanbja krila labudićima od strane "proždrljive" kornjače...

JKP Gradsko zelenilo je pokazalo da nije sposobno da se stara o živim bićima (labudovi) i zahtevamo da ne donose novi par labudova koji bi bio izložen velikom broju neprijatnosti i na kraju fizičkom uništenju!

Zelena patrola na delu    Kontaktirajte autora peticije