OBNAVLJANJE POSTUPKA

Ja sam optuzen za pomaganje u razbojnistvu 2006 godine,2010 godine sudija Osnovnog Suda u Kragujevcu Miroslav lepojevic me je osudio u IME NARODA NA KAZNU ZATVORA U TRAJANJU OD DVE GODINE I TRI MESECA od koje sam proveo 10 meseci u pritvoru,Presudu sam oborio i vraceno je na ponovno sudjenje.Na ponovnom sudjenju sam opet osudjen na istu kaznu,i tada mi nije dozvoljeno da prilozim materijalne dokaze kao potporu moje nevinosti,naravno isti sudija je sudio,zbog te kazne sam morao da napustim Srbiju,U tom procesu Sudija nije zeleo da prihvati nijedan dokaz koji sam predlozio ja i moj branilac(20 materijalnih dokaza),jer sam mogao da dokazem nevinost.Izvrsilac krivicnog dela je svedok.Ja trazim da se postupak obnovi i da mi se omoguci izvodjenje dokaza da dokazem svoju novinost,da mi se omoguci pravicno sudjenje kao sto je izreceno u zakonu evropske konvencije,Posto sam osudjen u Ime naroda molim narod da potpise peticiju i vratim postupak na ponovno sudjenje,svako ko zeli da procita presudu da zna sta potpisuje moze me kontaktirati Saljem presudu.

Unapred Zahvalan Narodu

Ovo svakom moze da se desi.

PRAVDA JE DOSTIZN

Pravda za Mene    Kontaktirajte autora peticije