Skejt park u Odzacima

Mi smo FishyBone skejt tim, nalazimo se u Odzacima i vozimo skejt vec 2 godine. Ranije smo podizali peticije (ili bolje receno zahteve) za izgradnju skejt parka i sakupili smo oko 1500 potpisa. To opstini nije bilo dovoljno i morali smo da nadjemo drugi nacin. Pokusali smo da sami sakupimo pare, da ponovo trazimo od opstine, da sami sagradimo skejt park (sto je opet zahtevalo pare za materijale i proveru kvaliteta sprava) ali nismo uspeli. Zato pokusavamo jos jednom da podignemo peticiju da nam se konacno izgradi skejt park i da i nas grad postane malo "zivlji".

Hvala vam unapred na potpisu,

FishyBone

Za dodatne informacije, posetite nas "fan page" na Facebook-u: http://www.facebook.com/pages/FishyBone-Skate-Team-Odzaci/282051038922

*-* ENGLISH *-*