Vratite Lepog Micu Na Farmu !!!

PRODUKCIJO TREBA DA VAS JE STID I SRAM !
MILOS BOJANIC JE VRIJEDJAO DIREKTNO MUSLIMANE I BOSNU
ZA MACU JE REKAO DA ON NIJE PRAVOSLAVAC JER JE IZ SARAJEVA I NI JEDNOM GA NISTE UPOZORILI !
EKREM JE PSOVAO KRSNU SLAVU DJURDJEVDAN I PJEVAO PJESMU VUKOVI SU PREKO DRINE I NIJE BIO SAKCIONISAN !
JELENA GOLUBOVIC JE VRIJEDJALA SVOGA NA NACONALNOJ OSNOVI I UZDIZALA HITLERA I ONA JE SAMA REKLA JEBE ME TURCIN A SVI ZABORAVLJATE DA JE ONA U VEZI SA TURCINOM
OVDE NE MISLIM NA CUPU ! VRIJEDJALA JE HRVATE I REKLA JE DA IH MRZI ! ZORICA JE NA PROSLOJ FARMI OPSOVALA MEMI MUSLIMANSKU MAJKU IZNOSI INFORMACIJE KOJE SU U NOVINAMA PISANE PROSLE SEDMICE DA LI VI MISLITE DA JE NAROD GLUP I DA NE VIDI STA VI RADITE ??