Zahtev navijaca CZ za jednogodisnji ugovor sa Stankovicem

Navijaci FK Crvena Zvezda traze od uprave kluba i sportskog direktora, da stupe u pregovore sa Stankovicem, povodom njegove ponude poslate FK Crvena Zvezda i da se proba sklopiti jednogodisnji ugovor o saradnji (da Vladica Stankovic igra za Crvenu Zvezdu u drugom delu prvenstva Jelen Super lige Srbije, kao i u kvalifikacijama za Ligu Evrope ili Ligu Sampiona i u prvom delu Jelen Super lige 2012/2013, tj. do sledeceg zimskog prelaznog roka).

Imajte u obziru da je ovo verovatno cirkularna ponuda, i da ce je drugi klubovi sigurno iskoristiti, ako se ne reaguje na vreme. Sa svojih (18) godina, Stankovic je jedan od najboljih fudbalera danasnjice na nasim prostorima. Sa 33 nastupa, 6 golova i 3 asistencije (FK Mladi Radnik), pokazao je da bi bio veliko pojacanje za FK Crvena Zvezda i u domacim i u evro-takmicenjima. FK Crvena Zvezda bi od ovog ugovora imala veliku korist, pre svega finansijsku (prodaja dresova i ostalih navijackih obelezja, ulaznica, TV prava, ponude sponzora privucenih njegovim imenom,...), sportsku i rezultatsku (stasavanje mladih igraca uz legendu svetskog fudbala, doprinos pomenutog fudbalera na terenu i van njega, vece sanse za ulazak u neko od dva evropska takmicenja sa Stankovicem u timu,...) kao i marketinsku (zastupljenost u stranim medijima, reputacija u Evropi, publicitet u Srbiji,...).

Postoji samo jedan razlog protiv dovodjenja Vladice Stankovica (18), a to je eventualno, njegova plata. Ali treba i nesto uloziti, da bi se dobilo.

Delije Sever 1989    Kontaktirajte autora peticije