Promena imena medijske kuće B92
Deluje kao da sami sebi pucaju u glavu.
Sad vidim da je zbog novog vlasnika.
Sramota je da se takvo ime uruši na tako jadan način.
Ovo sto se danas dešava je vise nego tragicno.
zamisli te sinisa mali poseduje 20 procenata deonica u toj kuci, pa to sve govori o toj tv kuci
Popaj
Pink je daleko, daleko bolji. B92 je postala jedna obična pomija namenjena otpadu sa Pinka.
Nekad sam gledao BK Televiziju pa onda B92.
Obe su odstupile od izvornog oblika a jedne vise i nema.
Grcka posla.
Re: Dejan
Tačno tako. I kod mene je isti slučaj, samo sto sam ja i StudioB pomerila na dno. Od kada je ona "nafurana" plavusa postavljena za direktora, koja samo sto ne sedi u krilu Sinisi Malom i samo sto gospodara Vučića ne prikazuje sa krunom, StudioB vise nije televizija, koja zavredjuje moju pažnju. Za peticiju, svaka čast, a Veranu Matiću, koji je ne samo prodao B92, već i svoju dusu, poručujem da jos jedanput pročita knjigu uvaženog G-dina Masića ("Talasanje Srbije") koja će ga potsetiti na cilj osnivanja B92. Mogao bi i da je pokloni svom gazdi, da bi i on shvatio zbog čega je pokrenuta ova peticija.
Јебо вас У-92... ви сте болесни...
Koji je to čovek kome savest može da dozvoli da potpiše peticiju iza koje stoji Igor Avžner? Nažalost, vidim da se poneko i upecao na ovaj jeftin pokušaj samopromocije Igora i drugara.
Re:
Nemam pojma ko je Igor Avžner, niti me zanima. Neću čak ni ukucati njegovo ime u Google. Slažem se sa peticijom iz očiglednih razloga navedenih u tekstu peticije.
| This discussion has been closed. |