Povecati broj autobusa na liniji 6 (Novi Sad)!!!
Pokretac peticije
Zahvaljujem se svima koji su potpisali , i vama na koji ste uz nas! Nadam se da ce nas biti u vecem broju , ukoliko mozete pozovite svoje prijatelje da nam se prikljuce , hvala !
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the author of the petition.
This comment has been removed by the author of the petition.
Primedbe
Molila bih Vas, takođe, da sve primedbe pošaljte samom GSP-u, kako bismo stvorili kritičnu masu ljudi koji su iskazali svoje nezadovoljstvo njihovom uslugom. Ja sam poslala, ali mislim da se na jednu kritiku neće previše obazirati. Gradski prevoz nam je užasan u poslednje vreme, veliki razmak medju polascima, velike gužve, loša mreža linija... Mejl za žalbe: [email protected].
Autor ove peticije
Ja sam poslala e-mail im. Njihov odgovor je bio da ce prekontrlisati stanje. To nije ucinjeno. Zato ne odustajem od potpisa. Uskoro planiram i uzivo skupiti potpise kako bi nas bilo sto vise. Bilo bi takodje dobro, kao sto smo i mogli cuti iz komentara, da neko snimi situaciju koju nazalost vidjamo svaki dan.
Bravo komšinice, što se mene tiče 6-ticxa uopšte ne mora da ide na futoški put, toliko ima linija tamo, i još ko za inat svi ulaze u već pun bus.
Hvala komsija :)
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.