ZA DULETA
I Dule i Sasa moraju ostati. Oni moraju da zauzmu zajednicki stav i da se ova situacija prevazidje.Ove medijske spekulacije treba ostaviti po strani.Pitanje kakav je Sasin stav po pitanju Duleta. Mozda je i u pravu sto kaze da bi trebalo biti vise diplomata ali mi nismo pi..e. Zbog toga puna podrska za Duleta.Coveka koji je zdravlje ostavio na klupi nasoj i jedini uslov je bio rad SVIH. Najgore bi bilo da cela ova situacija okrene navijace protiv Sase. jer u osnovi nije Sasa taj koji rusi Duleta i Partizan.Ja sam siguran i u njegova ciste namere, tako da Grobari moramo doci do jedinstva njih dvojice jer su obojica sinonim za KK Partizan.
Nema ono ili DULE ili SASA.
I DULE I SASA.
Док је дулета биће партизана
#Za_Duleta !!!
Strucnjak e
Dule je vrhunstki trener, on bez imena napravi rezultate i uz to nova imena, reprezentativce, evroplejere, nba igrace. Kod komsinice jedan Covic pere lovu i dovode se iskusni igraci za velike pare i crncima se prave trogodisnji ugovori, lako je tada biti trener. Nama treba Dule jer kad je najteze on je najbolji.
Re:
preprodavali su ulaznice namenjene navijacima na f4 u Parizu dok je Dule legenda kluba bez koga sve ovo ne bi bilo moguce
| This discussion has been closed. |