Ukinimo gej paradu u Beogradu.
Бог је створио мушко и женско, да би рађали и множили се. Зато, истополни односи нису природни. Деструктивно промовисање противприродности, у циљу измицања смисла живљења, дело је непријатеља човека.
Re:
Tebe treba zatvoriti u rezervat jer si neupucen....homoseksualizam je prisutan kod SVIH ZIVOTINJSKIH VRSTA na planeti a ne samo kod coveka. Zaviri malo u knjige!
Re:
A lep su prizor polugole i netalentovane "pevacice" i drzavne starlete! Gej ljudi bar sire ljubav (ja sam, igrom prirode, strejt, ali mi gej ljudi NIMALO ne smetaju. Naprotiv, imam nekoliko sjajnih prijatelja medju njima. Zivi oni meni bili!
Re: Re:
I sve do 1990god se smatrao bolescu i lecio na razne nacine pa cak i elektro sokovima a onda su ga amerikanci prvi uz veoma jak gej lobi skinuli sa liste bolesti,braca rusi to nisu jos uvek uradili,cisto da se zna. Ako homoseksualizam nije bolest onda nije bolest ni nekrofilija,pedofilija i ostale seksualne devijacije u koje spada i homoseksualizam. U australiji su ove godine pedofili trazili svoja prava i svoju paradu i zalili se na diskriminaciju.Homoseksualci otvaraju pandorinu kutiju a onda nema nazad,da li vam je to jasno?
to sto su u cetiri zida zabole me sta rade ali ponositi se i na ulici pokazivati da se kreses u dupe e to je vec previse.
Dali treba zivotinje i ljude porediti ,sad mi je sve jasno ,mozga nemaju i pripadju zivotinjskoj vrsti.
Poredis neuporedivo ! Drugo : ulica nije za paradiranje seksualnih poriva. Nije kriv peder sto je takav ali da pardira ulicom e to je previse !!!! Da se nisi zamislio da nisi i ti kao oni?!
| This discussion has been closed. |