SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
ne vidim sta je tolko lose u rijaliti emisijama? pa ljudi se samo zabavljaju i mi svi znamo da je to program namenjen da nas malo razveseli sto se mene tice gledam i gledacu jer volim da se posteno nasmejem a i mojoj decici se svidja pa ne vidim sto bi im to uskracivao? a ko nece da gleda ne mora ali svatite da vecini naroda to prija i da nema tu nista lose Bolje zivite svoj zivožt malo za promenu nego sto se mesate u tudje zivote.
ne vidim sta je tolko lose u rijaliti emisijama? pa ljudi se samo zabavljaju i mi svi znamo da je to program namenjen da nas malo razveseli sto se mene tice gledam i gledacu jer volim da se posteno nasmejem a i mojoj decici se svidja pa ne vidim sto bi im to uskracivao? a ko nece da gleda ne mora ali svatite da vecini naroda to prija i da nema tu nista lose Bolje zivite svoj zivožt malo za promenu nego sto se mesate u tudje zivote.
Nije pitanje zašto ste potpisali peticiju, već , zašto niste.
je suvisan, uzas blagi sta nam deca gledaju, kurve, kriminalce, bolesnike....
Na svu zalost penzioneri to vole da gledaju,zato sto su zaludni I dosadno I'm je pa se truju tim glupostima..Bolje da nasoj deci pusti crtace,decije filmove,bilo sta drugo nego ove gluposti..truju nam mozgovo ovim gadostima..sve same kurvete,kreteni I bolesnici...
Re:
Kazes drugima da zive svoje zivote, ha...pa ti da zivis svoj zivot ne bi gledao tudji zivot. Ne znam da li shvatas poentu? Komplikovano, a?
Jadna li je zemlja Srbija!
Svi se mi jos vrlo dobro secamo svih onih lepih emisija koje su nekad vodile racuna o moralnim nacelima nacije.
| This discussion has been closed. |