SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
Zato sto me i informativni i zabavni programi tretiraju kao primitivca. Oduzeti nacionalnu frekvenciju TV Pink. Potpisite i tu peticilu, pls.
D
Nesto nije u redu sa drustvom koje se zabavlja i decu vapitava gledajuci i slusajuci Eru Ojdanica,Staniju i ekipu. Zamisli da ti cerka kaze da kad poraste zeli da postane starleta!Horor nema dalje.
Re:
sjajna stvar je ova peticija,strasno kakve su to emisije prosto za ne verovati da to neko prati i ako je servirano da nema covek sta kvalitetbo da pogleda,smatram da je svaciji intelekt ,moral i razmisljanje daeko ispred ovih sramnim emisija i oo olosa od ljudi koji se naaze na spomenutim .FARMA ,VB ,PAROVI.. itd..podhitno ukinutu,organizovati skup na trgu i otici ispred i gadjati jajima i paradajzom,kao sto se i cini u osim cirkisantskim predstavama. Ovome mora doci kraj.
Hajmo vrsiti pritisak na REM.
|
MASOVNO PRIJAVLJIVANJE NEPRIKLADNOG SADRZAJA na sajtu REM! Ajmo dve hiljade prijava dnevno!! |
Dno dna. Šta se imaju videti,?
Ne tako davno, ljudi su drzani kraj TV beskrajnim "vestima", "dnevnicima", tj. pukom i laznom propagandom. Sada se to cini pomocu razne "velike brace", "farme", "parova," ssesselja. grand paradama, ssarenicama, ..
I da stane u zaštitu istinskih i pravih etičkih vrednosti, koje mogu da zaštite jednu naciju od duhovnog, moralnog i fizičkog propadanja.
Re: Re: Re: Re:
Brate, trolovao sam, oprosti! :D Ali razocaran sam sto si se samo ti nahvatao.
Pinbk truje li truje, a ne placa porez i zaposleni mu rade na crno. Sta radi drzava?
SRAMOTNO!!!!
Gde je sad crkva kad su ovakve stvari u pitanju?
| This discussion has been closed. |