SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
npr. imamo: zabavne, naucne, filmske, crtane, skolske, obrazovne, itd. itd.
Ja ovaj program smatram uvredom po nasu nacionalnost i zbog toga bi ga zabranio a ujedno nespada ni pod jednu kategoriju koju sam naveo.
Toliko od mene.
Potpisala sam baš zato iz razloga da se ukine taj blud i nemoral prostitucija i kurvaluk po televiziji, dosta je bilo, Prevršilo svaku mjeru, njihovog kurvaluka po televiziji, Šta nas briga šta radi Maca i ostale a Maca da ima obraza i karaktera ne bi ni bila u Parovima nema zato što je kurva i drolja.i trebalo bi da se postidi šta je radila.. I zato sam potpisala ovu peticiju da se to sve ukine taj razvrat i prostitucija.. Dajana..
Fuj nek ih sviju bude sram šta rade po toj televiziji. Pojedine starlete i sponzoruše da se pokažu a nisu ništa drugo nego drolje i kurve i to prvoklasne kurvetine, pederi drogeraši itd.
Apsolutno zaglupljivanje već sludjenog naroda, odvraćanje pažnje od realnih problema, da ne govorim o neverovatno štetnom uticaju na decu koja to gledaju.
Treba li komentar?Svet se menja primerom a ne misljenjem!Koji primer daju?Sramno !Potpisujem
Re:
hahahah pa oni smatraju rijaliti psiholoskom vrstom istrazivanja..... xD istrazuju koliko je moguce mazati narodu oci i koliko su ljudi otupeli od tih gluposti... njima je MISSION ACCOMPLISHED....
Odgovorno I uspesno drustvo se definitivno ne gradi na promovisanju najnizih zivotinjskih poriva.
U kratkim crtama.Hvala!!!
Ne zelim da moju decu vaspitavaju posredno preko televizije razni kriminalci, prostitutke, nazovi starlete, i slicni otpadnici civilizovanog drustva.
| This discussion has been closed. |