SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
Re:
Pa stvarno, vi se sad valjda divite samom sebi što ste toliko pismeni pa ste našli da zakerate drugima na njihovim greškama, a ne znate da ovaj čovjek nije napravio nijednu gramatičku grešku, nego je samo riječ o pravopisu. A zbog pravopisa se ne zaviruje u knjigu gramatike... Batalite cjepidlačenje ili barem shvatite osnovne pojmove!
Ne vidim svrhu postojanja ovih sadržaja.Koju poruku ja mogu da dobijem i da li uopšte ima neka poenta osim gubljenje vremena i slušanja-gledanja potpunih gluposti.
Re: PREBACI KANAL AMAN!
#201: MAJA - PREBACI KANAL AMAN!
Nije samo kanal problem, problem je sto sve postaje tabloidno i zaglupljujuce a prvenstveno mislim na dnevne novine. Trenutno je 50% vesti u 'novinama' na temu 'reality' programa - ko se skinuo, ko se napio, ko je koga opsovao i udario, itd.
Deca su mala, ne znaju ni sami sta valja a sta ne, a pogotovo kada vide da se pusta na TV-u.
Ovakvi programi treba da se doplacuju a ne da budu otvoreni, pa ko voli neka izvoli.
Parovi is a good tv show... If you don't want to watch it you can change the TV channel. I don't understand this petition.
Potpisao sam zato što mi je muka on takvih gadosti.Želim da vidim nešto lepo o nasoj zemlji,našoj deci koja napreduju u svetu kao mladi takmičari,naučnici,doktori,i još mnogo toga.
Tebalo bi nasu državu opisivati svakog dana,njene lepote,i mesta koja su vredna videti osetiti.Više obazovnog programa.Više dokumentaraca,o našoj istoriji.
| This discussion has been closed. |