SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
sa jedne strane tv pink bira odlicne emisije, a sa ovim samo sebe degradira i tera svoju vernu publiku.
ne znam da li je profitabilnost njihova takva da bi trebalo po svaku cenu remetiti svoj imidz ( mislim na pink tv pre svega)
ono sto je najgore je profil ljudi i broj koji to gleda.
stvarno smo spali na niske grane - steta
Re:
Rijaliti programi koje gledamo kod nas, prvobitno nisu zamisljeni ovako kako danas izgledaju. Sustina je da je gledanost tih programa vrlo mala kad nema bluda, razvrata, preljube, nasilnistva.... a za to su gledaoci ipak krivi, ocito ih samo to interesuje. Ja mislim takodje da ih treba totalno ukinuti i ne dozvoliti uopste da postoji takav program na TV stanicama. Mozda je to pocetak povratka nekim pravim vrednostima, i pocetak normalizovanja tv programa, iako je to malo verovatno...
Re:
U tekst peticije trebalo je uvrstiti i FILMOVE SA BRUTALNIM NASILJEM!
Oni su isto toliko štetni koliko i RŠ, ako ne i štetniji!
Re:
Pink kvalitetan? Pa na njemu rade sve same prostitutke, i u novinarstvu i u zivotu.
Šta znaći ova cena u EU, pa neće valjda potpisnik peticije da pravi reklame i snosi troškove?
Kod nas izgleda ništa ne može da krene, a da se ne pretvori u cenu i nečiju zaradu!
Pozdrav Ankica!
Re:
Najlakše je je, Milane, blokirati kanal, pritisak dugmeta na daljinskom i gotovo, ali neka nam u tom slučaju nadležni iz RRA objasne po kojem su kriterijumu dali navedenim televizijama nacionalnu frekvenciju i da li je stav aktuelne vlasti (daleko od toga da su i prethodnici bili bolji) da ovaj narod treba mentalno zatrovati do kraja.
| This discussion has been closed. |
Bagra...Najtacnije receno...