Da Ustavni sud RS usvoji Kristijanovu žalbu!
Re:
zato sto je iskren dobar i pravi domacin kristijan tereba se osloboditi od svakog nerealnog osudjivanja pa i ovog
smrt narkomanu
vara zenu olos obican
NE UBI NE UKRADI NE SVEDOCI LAZNO SVE JE OVO RADIO VAS UZOR MAJKU VAM JEBEM SVIMA POJEDINACNO USRED PICKE
VAMA JE ON UZOR AA BEOGRADJANI I OSTALI SMRADI STO GA PODRZAVAJU DROGU SA MAMOM JE PRODAVAO U CRKVI A TO CETE VI DA NEGIRATE AAA KLINCI NAPALJENI
lepo si rekao vidis kod nas muslimana neces videti da covek ulazi u dzamiju i prodaje heroin to je vasa sramota Srbi ma bilo kako bilo kako da postujete crkvu kad niste u stanju da postujete sebe vas razum vase dostojanstvo trosite energiju za jednog LOPOVA DILERA DROGE REKETASA UBICA nije mi cudno sto vam je zemlja kakva jeste sa vama sigurno nece biti bolje moze samo biti gore
JEDAN MIROTIC VAM CEPA ZASTAVU, JEDAN BEOGRADJANIN ORGANIZUJE IZLOZBU O TERORISTU ADEMU JASHARIJU, NEKE ZENE U CRNOM PALE SVECE ZA GENOCID NEKI, VASA VLAST ZA KOJU STE GLASALI TO TREBA RECI UKLONILI SPOMENIK POSVECENIM NASTRADALIM POLICAJCIMA NA KOSOVU KOD PRESEVA SAD GA PRIMESTILI KOD BUJANOVCA, UGLJANIN VAM SE RUGA U NOVOM PAZARU I NECE SKORO SKIDATI TABLU ACIFE EFENDIJE, MADJARI U SOMBORU, KANJIZI, TEMERINU STROGO ZABRANJUJU SRBIMA DA PRICAJU SRPSKI, AKO NE PRICAS MADJARSKI POSLA NECES NACI, ALI ZATO VREME GLEDATE FARMU, MALDIVE, VELIKI BRAT, PAROVI, VI STE PONIZENI USRED BEOGRADA OD ALBANSKOG PREMIJERA I ONOGA DRONA, PONIZENI I PLUS TOGA PODRZAVATE OVOG ROBIJASA REKETASA SILEDZIJU, NARKOMANA NASTAVITE PETICIJU JADNI SRBI IZGUBISE KRAJINU, KOSOVO SUTRA SANDZAK BOLI IH KURAC TREBA TRAZITI PRAVDU ZA KRISTIJANA ZALOSNI STE BEDNI STE
Re:
Kod vas je vidim bolje, hvala dragom Bogu sto smo se otkacili od vas . Ovde nije rec o veri i poredjenju, sram te bilo sto vredjas Srbe i pravoslavlje. Mi smo se vama izvinili x puta vi nama nikada. Oca ste mi ubili i vi neki vernici. Pokrij se i cuti, bolje bi ti bilo. U vreme posta, gadjate premijera jedne drzave. SRAMOTA ! Samo ti ne progovaraj o postenju i veri.
| This discussion has been closed. |