Majci troje dece plata iz budzeta
Re: Re: Zasto?
Allooooooooo da zivis gusko ovde ne bi tako pricala!!! Niko ovde ne radja da bi mu neko davao pare vec zato sto voli da ima decu i naslednike a majke koje imaju troj i vise dece nemogu da rade pa ne bi bilo lose da ih drzava pomogne.Zivis u Svajcarskoj gde ljudi neznaju sta ce s parama. Cula si za porodiljsko od dve godine a jel znas koliko zena u srbiji dobije otkaza kad cuju za trudnocu?? I ne javljaj se vise na ovu temu nemas sta da trazis ovde.
Kako je u Somboru ovih dana donešena odluka na sednici da porodiljama ne treba 150.000 dinara nadoknade, krajnje je vreme da nekome kažemo STOP, VREME JE DA SE U OVOJ ZEMLJI ČUJE DEČIJI SMEH!!!
Re: Zasto?
Da ste rodili blizance znali bi!a ako vam je krivo sto vama nece dati potrudite se pa rodite jos jedno pa nek drzava da I vama.
Smatram da majke sa troje i vise dece treba da imaju platu...
Ja sam samohrana majka...od drzave kao samohrana majka koja ima troje dece nisam dobila nista , a za platu ostaje samo nada...
Re: Zasto?
ti si budala,deca se ne radjaju da bi ti neko nesto poklonio nego zato sto ih zelis.Majke sa troje i vise dece su kraljice treba biti hrabar za to...mi smo svakako bogate zene ali bi dodatak za dalje skolovanje naseg blaga ipak lepo dosao...
U ovoj drzavi svi zahtevaju neka prava. Prave mitinge i parade. Kada cemo majke drage mi ustati i boriti se za svoja prava i sigurnost?Proparadirati sa nasom decom,sa nasim ponosom?Ko ce nas štititi?
Re:
Ja nemam troje dece, ali podrzavam sve majke koje ih imaju , na taj nacin se borimo protiv bele kuge. Ako ni zbog cega drugog zasluzile ste tu platu, zbog toga sto ste na svet donele tri najveca blaga.
| This discussion has been closed. |