PETICIJA ZA UKIDANJE RTV PRETPLATE
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji PETICIJA ZA UKIDANJE RTV PRETPLATE
Gost |
#3262012-06-24 16:03Treba jednom da se prekine sa otimacinom drzave od naroda, ne samo povodom ove TV pretplate, nego i sa ostalim otimacinama kao sto su : porez na oruzije, naplata sijalicnih mesta i angazovane snage od Elektrodistribucije, naplate raznih participacija u zdravstvu, ijos mnoga druga otimanja drzave od naroda da se ukinu. |
Debra |
#3272012-06-24 21:44Dokle vise da gledam vesti iz Beograda. Sta me briga koliko je autobusa izaslo iz garaze, sta rade kontrokori, ko sece platane, ko sece drva u SUMICAMA, ko se davi na adi i kolko ce da povecaju broj spasioca itd. Srbija nije Beograd, vec je sve Srbija, a neka Beogradjani placaju RTS pretplatu ako su ludi, jer ima mnogo boljih TV kuca ma kablovskoj televiziji, koju sa zadovoljstvom redovno pacam. |
Gost |
#3282012-06-24 23:48placam i kablovsku televiziju i pretplatu... to nema nigde u svetu osim kod nas... |
Gost |
#3292012-06-24 23:49Demokrate su nagovarale lupanje u serpe i ne placanje TV.pretplate Milosevicu,kako su se dokopali vlasti nameti su nam se ustostrucili. Jedino udruzeni mozemo i moramo se boriti protiv lopovske drzave!!!!!!!!!!!!!!! |
Debra |
#3302012-06-25 03:08Treba stati nekako sa ovom protiv ustavnom otimacinom. Najbole je da svi posteni ljudi ignorisu ove prazne pretnje i da sto glasnije traze ukidanje TV pretplate za RTS. Narode javno se bunite i oglasavajte se protiv RTS-TV pretplate. Samo tako cemo da se odbranimo od ove i ovakvih otimacina od iscedjenog naroda. |
Gost |
#3312012-06-25 18:46JA MISLIM DA JOJ NE PRIPADA TV PRTPLATA JER ONA TELEVIZIJA STITI TUDJE INTERESE A IMA VELIKI BROJ REKLAMA DA JOJ NISU POTREBNE PARE OD PRETPLATE OVU DRZAVU VEC "= GODINA VODE LOPOVI SAMO KOBAJAGI POLITICARI .neko sa zapada ih postavlj sto nesposobniji utoliko bolje za svetske bankare ! |
Gost |
#3332012-06-26 00:23Neka dodje da pleni..neka proba da pleni....ali prvo da zaplani sve kod ovih lopova iz skupstine i vlade..pa nek onda dodje i kod mene..i moze da dobije logu tri..!@!!!! antenu... |
Gost |
#334 Re: Poslednja opomena pred utuzenje2012-06-26 00:36#37: Mikica - Poslednja opomena pred utuzenje nisi ti jedini koji je dobio takvu opomenu!! Dosta je bilo vise,neka poslanici se odreknu svojih plata zarad ovog napacenog naroda,Tijanic je jedna obicna dzukela i nista vise! zaglavilo mu se dupe u fotelju,j...ga mrtva!!!kod mene se vodi tv i struja na pokojnog dedu a dedu ako pitaju znam sta ce im reci!!! Ma sta da placam kada nam gase struju non stop, sta da placam kada nema nista da se gleda??? Pa imam internet i kblovsku,kome jos treba pretplata i sta rade omi sa tim parama?Objasni ti meni??? Koliko mima prijavljenih domancistava u Srbiji,i zamisli ako bi svi platili po 500 dinara,koliko je to para??? Eto penzije i plate..nemojte da ste ludi,oni koji su pozivali na gradjansku neposlusnost sada traze da se placa ,sta bre da se placa bre stoko smrdljiva??/ Zar da placa onaj sto je proveo 10 mescei u rovu,onaj so je krvario,da placa onaj sto ima 8-9 dece a jedna plata,da polacaju oni koji imaju preko 70 godina i cak i ne cuju?Da placaju one msamohrane majke,bolnice,sirotista i svi ostali?? Pa oni salju racun od struje i u manastire u kojim i nema tv!!!! Dosta je bilo sranja,vreme je za ustanak!!! Narodni odgovor potrazi..tako se zove udruzenje gradjanja.tu se prikljuci i daj svoj doprinos i nemoj da placas a niko ne sme da uzima nista na silu!!!Ti si gradjanin ove zemlje kao i svi ostali i imas svoja prava,nase pravo je da ne placamo ono sto nam ne treba!!!Neka on dokaze da iko od nas gleda rts???? Kako? drugo ko ima kablkavsku i ne gleda glupi rts tijanica...oni kazu bio sloba los???pa ovi su izrodi kakvih nije bilo od pamtiveka,sve juda do jude!!!!Izdali su svoj narod i prodali veru za veceru i slusaju sta im naredi nemci,ameri i francuzi!!! Ustaj srbijo,budi se!!! Vreme je za ustanak!!!!!!! SRBIJAAAAA |
Gost |
#3352012-06-26 00:40ma i u Beogradu zive dobro samo oni koji su se nahvatali para...obican narod gladuje,kurva se,drogira se i polako ce poceti da se ubijajau za koricu hleba..nije to vreme daleko...Narod je poceo sam da se organizuje i promenice se nesto sigurno jer ovako vise ne moze i ne treba!!! Ubijaju nas,brane nam veru,uzimaju harac,svi su korumpirani...malo je zatvora u srbiji koliko ima bagre..zato su one koji su ih ugrozavali i zatvorili,da bi mogli da rade sta im se hoce!!!! Ali tu je narodni odgovor,udruzenje gradjana srbije...6 oktobra svi na ulice,trgove,dajte podrsku da se skloni bagra..svi politicari komplet do jednog!!!dosta je bilo!! |
Gost |
#3362012-06-27 11:03Mislim da je bilo krajnje vreme da se pokrene ova peticija.Zasto bi neko placao nesto sto ne gleda??? I kako moze RTS da tuzi gradjane koji ne placaju pretplatu ako nije sa njima potpisao ugovor!!!Jednostrane i nametnute odluke su karakteristike diktature i sikaniranja sto mislim da je i u ovom slucaju................"STA ME BRIGA JA SAM BOG I MORAS DA PLATIS" to je politika RTS-e.Ja placam kablovskom operateru usluge jer sa njim imam ugovor,isti taj kablovski operater placa RTS-e za preuzimanje njhovih kanala.............Znaci dva puta treba da se plati pretplata za iste kanale,e pa dosta i STOP tv pretplati a lopovi u zatvor!! |
Debra |
#3372012-06-27 17:00NUNS - RTS-a se buni zato sto se mi bunimo sto nam NEUSTAVNO otimaju pare za nezakonitu protivustavnu globu. jer se tako direktno dovode u ptanje njhove plate, koje se finansiraju od ove otimacine. Nema veze sto se krsi zakon, nema veze, sto i da se ubijes, ne mozes da prekines njima placanje globe. Narode pozivam Vas da se uzmete u pamet i da dignete svij glas protiv otimacine naroda i da stanete na stranu pravde i da trazimo svi ukidanje pretplate za RTS. |
Gost |
#3392012-06-28 19:45Sklopila sam ugovor, o korišenju usluga, total TV, na dobrovoljnoj osnovi i uredno plaćam. Smatram da je nasilničko ponašanje da me bilo ko prisiljava da radim protiv svoje volje tj. da gledam RTS ako to ne želim a uostalom usluge RTS već plaćam preko total TV. A te dve ili više TV kuća, treba, medjusobno da regulišu svoje finans. odnose. S poštovanjem. |
Debra |
#340 Re:2012-06-29 02:12Svakog dana RTS se opravdava povodom nasih zhteva za ukidanje nelegalne, neustavne otimacine TV prtplate za javni servis i tako potvrdjuje da smo u pravu. Dosta vise da nam otimaju i ovo malo crkavice za hleb. Sada je bitno da istrajemo u svom opravdanom zahtevu i da pokazemo da smo apsolutno u pravu sto ne placamo RTS-TV globu koja je protivzakonita. |
Stevo |
#3432012-07-02 13:17Nisam imao TV a nemam ga ni sada. Isto tako, od kako mi je otac umro, nemam TV u tatinoj kući, jer je i njegov bio godinama pokvaren. Ali on, penzioner k'o penzioner, plaćao da mu ne nabijaju dug iako nije gledao jer TV nije dobar i - jer se zbog bolesti nije mogao skoncentrisati. I šta da radim? Iznos neplaćene TV pretplate se gomila, a ja nemam prihoda to isplatiti - niti gledam niti bih želio gledati da TV i funkcioniše. Može li se njegov loš TV trajno eliminisati na primer - u Pošti... ili bilo u kojoj drugoj instituciji? Otkazao sam TV pretplatu kod svoje kuće, jer nisam ni imao TV, a tu ne mogu iako u objektu niko ne stanuje. Od ove druge pretplate me neće osloboditi! Šta da radim? |
Stevo |
#3442012-07-02 13:21Inače, zaista NE ŽELIM plaćati za TV laži i neke serije koje se vrte već trideset godina... zadnji put sam TV gledao još u vreme Branka Kockice - dok je bi mlad... |
Gost |
#3452012-07-02 13:28Tv pretplata koja se naplaćuje preko strujomera je neustavna - RTS sa građaninom treba imati neki ugovor o korišćenju njihove usluge i to su pravi obliagioni odnosi. Naturena naplata putem računa za električnu struju je teror RTS-a. Mnogi ljudi imaju po dva ili tri brojila ili brojilo na kojem ne troše struju pa i na njega trebaju plaćati TV pretplatu! RTS nije nikakav JAVNI SERVIS INFORMACIJA - RTS je JAVNI OTIMAČ NOVACA OD NEZAŠTIĆENIH GRAĐANA! Da, od samovolje RTS-a građane ne štiti ni Ustav ni drugi srpski zakoni, a to je NEUSTAVNO! |
Gost |
#3482012-07-04 17:34ako se zna da je vicina penzija niza od 12.000,00 dinara da li je u redu da od takvih korisnika RTS uzima po kilogram mesa ili od onih kojima Elektroprivreda daje popust zbog male potrosnje |
Gost |
#3492012-07-04 20:18U Srbiji 40 posto gradjana ne placa pretplatu za RTV. Imaju pravo.Placamo dosta za kablovsku TV.Neka drzavna TV kuca od privatnih Kablovaca naplati. |
Gost |
#3502012-07-05 18:33Верујте, просто ми је криво што сам ово потписао. Некако сам заборавио: -,,Бољи живот,, који је очигледан, - ,,Срећни (смо) људи,, поред свог - ,,Породичног блага,, а замало да заборавим - ,,Грех њене маме,, -,,Рањени орао,, и још њих пуно серија ннаај гледаности. Ту је и ПРАВО ДА СВЕ ЗНАМ и наравно све више пута годишње за САМО 500 динарс месечно... |
|
Декларација о солидарности и подршци наставницима у борби за праведност у образовању
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
Peticija za uvođenje prinudne uprave na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru
Zahtev za razoružanje Lojalista
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Podrška bivših učenika Pete beogradske gimnazije nastavnicima i učenicima
Vracanje Chipsy štapića sa kečapom
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
Kazna zatvora za ubicu psa iz Admirala Geprata
Слобода за Андреjа Гњота!
Peticija da se pas Brankica vrati Fondaciji Vidak
Pravda za zatočenog Srdjana Žunića
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
PETICIJA ZA ODGOVORNOST I OSTAVKU DEKANA FAKULTETA SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA, PROF. DR PATRIKA DRIDA
4251 Kreirano: 2025-05-06
Roditelji Starog grada protiv kampa ispred Skupštine
1980 Kreirano: 2025-05-05
POKRETANJE UPRAVNOG POSTUPKA ZAŠTITE PRIRODNOG PODRUČJA OD LOKALNOG ZNAČAJA – „PARKIĆ KOD ŠKOLE“
1999 Kreirano: 2025-04-30
Peticija za smenu Mladena Bogdana gradonačelnika Kikinde
698 Kreirano: 2025-05-05
U podršku uvođenju Religije-Hristijanizam-Pravoslavlje kao redovnog predmeta u bugarskim školama.
11689 Kreirano: 2025-02-13
PETICIJA ZA OBUSTAVLjANjE SEČE STABALA I NEZAKONITOG ODUZIMANJA 1,6ha ZVEZDARSKE ŠUME
1883 Kreirano: 2025-04-18
PETICIJA ZA ISPITIVANJE REPREZENTATIVNOSTI PROSVETNIH SINDIKATA U SRBIJI
3127 Kreirano: 2025-04-28
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
5059 Kreirano: 2025-04-17
PETICIJA ZA ODGOVORNOST I OSTAVKU DEKANA FAKULTETA SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA, PROF. DR PATRIKA DRIDA - *samo za AKTIVNE studente FSFV-a UNS*
265 Kreirano: 2025-05-06
Peticija za organizovanje autobuske linije između naselja opštine Kanjiža i Subotice
856 Kreirano: 2025-04-25
NE DAMO ROGOZNU!
2377 Kreirano: 2025-04-27
PETICIJA ZA ZAŠTITU OD PREKOMERNE BUKE U VIKEND ZONI JANDA - SLANKAMEN I OKOLINA
153 Kreirano: 2025-05-02
Zabrinutost i neslaganje sa imenovanjem novog vd direktora OŠ Mihailo Petrović Alas"
111 Kreirano: 2025-05-09
Zahtevamo obustavu disciplinskih postupaka protiv prosvetnih radnika navedenih u peticiji!
5541 Kreirano: 2025-04-16
Peticija protiv izgradnje benzinske pumpe na području zelene površine u MZ Mali Bajmok
77 Kreirano: 2025-05-05
ПЕТИЦИЈА ЗА ХИТНУ САНАЦИЈУ ШТЕТЕ У ОШ “23. ОКТОБАР” У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА
617 Kreirano: 2025-04-07
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
6046 Kreirano: 2025-03-04
Osporavanje prodaje odmarališta u Prčnju
1145 Kreirano: 2025-04-28
Hitno asfaltiranje Prnjavorske ulice u Budisavi - Da se ne živi u blatu u 21. veku!!
52 Kreirano: 2025-05-06
ПЕТИЦИЈА ЗА РАСПИСИВАЊЕ НОВОГ ЈАВНОГ ПОЗИВА ЗА ПРЕДЛАГАЊЕ КАНДИДАТА ЗА ЧЛАНОВЕ САВЕТА РЕМ-а
10354 Kreirano: 2025-04-22