Vratimo staro radno vreme lokala u Novom Sadu
This comment has been removed by the person who wrote it.
Ovo je bukvalno ogranicavanje slobode kretanja, koje je osnovno ljudsko pravo, time smatram zakon neustavnim jer su ljudi prinudjeni da ostanu kucama posto ne vredi izaci nakon obaveza silnih u 10, dok stignes do centra pola 11, ako si devojka onda pola 12...u 12 vec fajront. Ko je ta vlast koja sme da ogranicava izlaske? Sta smo mi? Severna Koreja?
Ajde sad pa ogranicite da i Egzit sme da se odrzava do 12....koji debilizam. Ovo nikome ne koristi i ne shvatam poentu ovog zakona. Jedino na sta mogu da pomislim jeste zbog pijanstava, ali taj koji zeli da pije i pravi haos to ce raditi u bilo koje doba dana ili noci i niko ga nece spreciti a kamoli ovaj zakon. Kao drugo, gde da idemo? U Dunavski da nas spopadaju manijaci i navijaci? Moze, ali prvo resite taj problem.
Pozdrav iz Osijeka! Najbolji noćni život je u Novom Sadu. Moj potpis imate! Sretno!
stanite na noge
ja bih potpisao kada bih znao da će sutra i oni potpisati kada bude trebalo menjati zakon o radu i sve ostale zakone koji privileguju kapitaliste
A mogli bi ti vlasnici lokala da prijave svoje radnike i da izdaju fiskalne racune,malo i porez da se plati. Prvo to,pa imaju moju podrsku,ale bahate.
Zato da živimo bolje
rodjen sam u vreme kad nismo mislili ni na šta. Sve je nekako bilo normalno. onda su krenuli da mi seku državu, pale kuće, uništavaju useve ubijaju porodicu. Otišao sam iz takve zemlje. Evo živim u Vijetnamu već 4 godine. Hanoi je glavni grad. Ovde je zakon o zatvaranju svega posle ponoći. grad je mrtav, policija dolazi i zatvara sve. Naravno radi korupcija, pa taj ko ina veze i para, može da ostane duže otvoren. Čudio sam se takvom odlukom vlade i još uvek radim sve da se to promeni.
Ali eto i moja država kreće istim putem. Pa najbolje bi bilo, da se zaključa cela i stavi negde u podrum
amin
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.