Ponavljanje prijemnog ispita iz matematike !
Re: Moje misljenje
#1060: neka tamo - Moje misljenje
Sine ja imam isto 5 pa cu imati 16. 5 to uopste nema veze jednostavno vreme je malo!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Živela matematika.. Pozdrav iz Žablja! By Boris :D
Re: Moje misljenje
#1060: neka tamo - Moje misljenje
Mila oces li poloziti srpski?
citava 2 sata, a ne citavih
i ako, a ne iako
Re:
Imala sam 19 bodova znaci bilo je moguće i ako sam isto 2001 i ucim za srednju ne za fakultet
•Zamolila bih naseg ministra da uradi ovaj prijemni,da se ne blamiramo samo mi djaci,nego i on ...
Re:
Zasto si dao pare kada si imao redovnu nastavu?
ZADACI SU OK. niste navikli da ucite a svi ste odlicni. TO je to
Test je bio pretezak.. Nisam stigao sve da predjem i bilo je puno za razmisljanje.. JEDAN od 20 zadataka je bio na zaokruzivanju.. Ukoliko ministarstvo prosvete koje vec 3 godine unistava nas ucenike jer moramo da znamo 7 predmeta kako bi upisali zeljenu skolu ne smanje kriterijume ne znam koliko ce ucenika da upadnu u zeljene skole.. Uzas
Re: Re:
U moje vreme se zbirka prelazila i po 3 puta,a i ljudii su bili više nekako željni znanja.Koga matematika ne interesuje i ne treba da upisuje gimnaziju ili tehničku skolu!
E pa ovako, nije bilo pretesko samo je bilo previse jednacina i geometrije a za takve zadatke je bilo neophodno razmisljanje za koje mi nismo imali vremena a o proveri i podebljavanju sa hemijskom necu ni da pricam zato sto sam poslednjih 15 minuta podebljavala sve sa dve ruke i jednom nogom a sa drugom nogom sam radila jos dva zadatka...
- U redu, ne mora da se ponavlja test ali bi bilo skroz korektno sa njihove strane da bar smanje kriterijum. Slazem se, zadaci treba da budu malo tezi i da se vidi ko zna a ko ne, ali nije bilo fer onoliko 'mucenje' od strane onoga ko je pravio test. Prvo sto su zadaci stvarno bili teski, a drugo iako dva sata izgleda mnogo vremena, nije bilo dovoljno za resavanje ispita. A imam i pitanje i za one koji misle da nije bilo tesko i koji su imali dobar broj poena. Da li ste sami radili ili ste prepisivali kao sto je u vecini skola moglo? Toliko od mene. Samo se nadam da ce se naci neko ko ce ovo procitati i razumeti nas. Jer svi mi zelimo da upisemo sto bolje skole i budemo nesto u zivotu. A bas to nam najvise zavisi od ovog ispita. Pa zato hajde da se aktiviramo i pokazemo im da smo u pravu!
Ali brt realno bilo je tesko i to jako, ili neka smanje kriterijum za srednje ili da ponavljamo isti prijemni
sledeca peticija:UKIDANJE PRIJEMNOG ISPITA!
SUTRA JE KOMBINOVANI.
SRECNO!
| This discussion has been closed. |
Kao da smo Ajnstajni