Ponavljanje prijemnog ispita iz matematike !
Re: lule
ja sam se mnogo spemao i odlican sam djak znam matematiku ali je ovo bilo tesku i mislim da treba da podrzimo sruge koji nista nisu uradili mislim ja imam 8 poena ali drugi imaju po 2-3 poena
Vi niste normalni, radmin onaj matis ako sam uradio 2 zadatka rokni me.... KAKAVI SU ONO ZADACI BRE PRVI PUT U ZIVOTU IH VIDIM..
Re:
I oni koji su sastavljajli test a i mi koji smo ga resavali naknadno smo se snasli tako da smo ga resili za 20-tak minuta. Da se manje bleji po Internetu a vise radi bilo bi lakse.
Preteško!
Kada se pravi test uporedi sa probnim prijemnim i sa zadatcima iz zbirke razlika je nebo i zemlja..probni je bio kao za vrtic a pravi kao za nasu da se prijavljujemo...
MOLIM MINISTARSTVO PROSVETE DA RESI OVAJ PROBLEM,PONAVLJANJEM TESTA I OLAKSAVANJEM ZADATAKA, KAO I DA SE UBUDUCE RESE SLICNI PROBLEMI..I TA BIA I CUVANJE U TREZORIMA SVE SE TO PLACA IZ NASIH DZEPOVA..ZASTO?MISLIM DA JE NAJPAMETNIJE DA SE TAJ CIRKUS OD PRIJEMNIH UKINE I D SE DECA PUSTE DA UPISU STA KO ZELI, A NE DA STRAHUJU DA LI CE UPASTI U JACU ILI SLABIJU SKOLU I DA SE MUTNIM RADNJAMA UPADA U ZELJENE SKOLE...
UNAPRED HVALA!
Curry
Ma nemoj a mi da se mucimo sa zadacima kao sa takmicenja...mrs bre u pm...
klinci, glupi ste. VI odredjujete kriterijum. primer: ako je za neku skolu prosle godine minimum bio 85 bodova, da li to znaci da ce skola biti prazna ako niko nema 85 bodova??? pa naravno da ne.. nacin razmisljanja vam je katastrofalan..
Kombinovani sam razvalila .....9-10 zadataka su mi tacni
:D
Koliko je potpisa potrebno za ponavljanje?
Re:
Smanjite kriterijume za upis.I kombinovani nije bio nekako bas jednostavan a za mat nemam reci stvarno nije bilo dovoljno vremena za sve zadatke
Re:
GLUP/A SI TI...JEBU NAS SVI OD POCETKA I SAD TREBA DA CUTIMO..NECE MOCI. AKO SU 98 MOGLI DA IH ZAJEBU MOZEMO VALA I MI!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Šta reći, imam 3 poena
Уместо да деци олакшате упис у жељене школе, ви им отежавате сваке године.СРАМОТА СРБИЈО!
Čitam sve ovo i smejem se.. Dragi moji vršnjaci 2001 godište. Nema koja škola da stavi da ona želi da upiše učenike npr od 90 poena. To je top lista tipa za Prvu BG gimnaziju najboljih 120 će ući jer primaju samo 120oro..
Ne kontam zašto pišete nešto kada niste upućeni
| This discussion has been closed. |