Ponavljanje prijemnog ispita iz matematike !
Re: Re: Me
Ti ,,STREBERI" ce zahvaljujuci svom radu i trudu upisati ono sto zele. A oni sto nisu ucili i sto imaju 2 ili 3 iz matematike, treba da upisu zanatsku skolu. Ne mogu svi da upisu gimnazije i budu intelektualci, neko mora i ulice da cisti. Sada, na ovom testu, se videlo pravo znanje, a svi oni ,,ODLICNI SA PETICAMA" koje su im poklonjene potpisuju ovakve peticije. Totalno se izgubila prava vrednost ocene. Ovi prijemni ispiti i sluze da se vidi ko koliko realno zna, a ne da svi imaju maksimum broj bodova.
Re:
This comment has been removed by the person who wrote it.
Ako se za test dobro spremi, ne može biti težak. Ja sam sasvim prosečan učenik, ali sam zato štrebala matu svaki dan i na kraju sam test uradila odlično sa tačnih 19 zadataka. Po meni je srpski bio teži dosta od matematike....
Re:
Priemni je bio prelak ali ste vi glupi ne znate da radite zadatke ;)
Pretesko kao za takmicenje
Nije potrebno ponavljati test ,bili bi sasvim zadovoljni da se smanji kriterijum jer u suprotnom niko nece moci da upise zeljenu skolu ...Hvala
Re: Re: Re:
ovaj test su mogli da urade samo oni koji znaju matematiku za pet a niko ne misli na one koje imaju manje ocene bilo je mozda samo 3 zadatka iz osnovnog nivoa
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Tesko,tesko
grt
Slazem se sa tim da je prijemni iz matematike bio tezi nego prosle godine, ali njima su prosle godine dali dosta tezi srpski, sto je sasvim normalno i situacija se menja. Ne isplati se nikome da se ponavlja zavrsni ispit, najbolje bi bilo da se samo smanje kriterijumi, ovako nece biti nista. Ovo sto je receno za skolu u Vranju nije fer i nije posteno. Moje dete je bilo odlican djak uvek, ali Novopazovacka skola je imala jako dobru kontrolu i zadaci su bili tezi i imace 6 poena. Smanjite kriterijume!!!!
Re:
Tako je bre ako smo se mi mučili za spremanje ispita mogli su i oni a ne sad da se zale
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#816: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
NAVIJAM ZA TB BRT MOJ HAHAHAHHA
Stvarno je bilo .
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#774: - Re:
Tacno tako. Zasto praviti dramu oko ovoga, ako realno gledano nije bilo pretesko? Ljudi pogledajte koliko je bilo lakih zadataka i u srednjrm nivou. Test nije za ponavljanje.