Ponavljanje prijemnog ispita iz matematike !
Re:
SaleGepa
Molim za smanjivanje kriterijuma za upis u sredje skole,ako ne bude pola nas nece upisati ono sto zeli, po meni probni je bio laksi,ovde ima previse geometrije a to mi bas i ne znamo. Zadaci su bili ko za takmicenje a ne za test. Najtezi test ikada imacu mozda 4/10
Re:
Prestanite da serete i da mislite da sve znate nego ucite.. Da ste na vreme ucili test vam ne bi bio problem.. Vremena je bilo dovoljno niko vam nije kriv sto ste glupi.... -_-
Re: Re:
Iskreno bilo bi lepo da smanje kriterijume zato sto postoje djaci koji imaju losiji uspeh u osnovnoj skoli
Svi imamo pravo da konkurisemo za 4godisnju bilo imali manje od 50 ili vise :)
a sta mi da radim sto smo imali 2 iz matematike daj te vise zadataka na zaokruzivanje.
Ne seri,ko je znao lagano je mogao da resi a ovi glupavi nisu
E pa da si ucio/la na vreme imao/la bi bar 8/9 bodova nego nemoj da molis i da seres nego uci....
Re:
Pa i nije poenta da upises sta zelis, nego ono sto zasluzujes.
ps: zadaci uopsten isu toliko teski.
Takodje.... previse je ovo ministarstvo retardirano ... jebem ti drzavu i
Test je nije bio toliko tezak sam po sebi,ali sadrzina zadataka,vreme koje je potrebno da se sve shvati,napise olovkom,pa i na kraju podeblja nije realno bilo uspeti,zadaci pojedinacno vise zahtevni za shvatiti nego za uraditi,a deca ovom prilikom nece moci da upisu skole koje su zeleli,dacu svoj primer,hteo sam da upisem 3 gimnaziju a bio sam 5.00 djak,prvo su mi oduzeli bodove sa takmicenja pa bodove iz muzicke koje dobijam sa diplomom da sam je uspesno zavrsio,i osecam se ,a i ne sumnjam da se i mnogi tako osecaju,kao zrtva naseg smrdljivog sistema i naseg veoma lose organizovanog ministarstva prosvete,i ako im je uzitak da deca ne upisu ono sto zele ,neka im ga,al neka znaju da ce im se sve u jednom trenutku raspasti,jer dolaze sve ogranicenije generacije koje su opsednute tehnologijom i koja ce znati da im skola ne vredi nista,zato nece ni hteti da zavrse osnovnu a kamoli da biraju koju ce srednju da upisu,a to ce se sve desiti jer je nasem dragom Verbicu uzitak da deca ne upisu skole koje zele :D
ps neka se ministarstvo prosvete i verbic teraju u tri lepe picke materine slobodno :D
Aj ne ser*te test vam ne bi bio tezak da ste malo pipnuli knjige.. Dobro bilo je malo opsirno , ali moglo je da se stigne ako ste ostali do kraja.
Svi vi koji pišete da ste imali po 20 poena ste išli na takmičenja ili ste nekako došli do rešenja,trećeg nemaa
Re:
ahahhaha vidi se da si imao dva i to ne samo iz matematike..... -_- Ubi' se.....
Imigrirajmo zajedno sa Imeldom Emimigrrajmo zajedno sa Elvirom
Nebitno
Dakle, ovo stvarno nije bilo realno koliko je bilo tesko. Ostvario sam 3 i po boda, sto nije bas sjajno. Ucio sam zadatke za prijemin, ali ne i za takmicenje.
Re: Ne lupajte gluposti
| This discussion has been closed. |
#232: - Re:
PROSERAVANJA BEZ