Ponavljanje prijemnog ispita iz matematike !
JEBE MI SE ZA DIPLOMU NEMA JE NI PREDSEDNIK
Laganini
Ja sam imao maksimum i svi mozete slobodno da se slikate jer je bilo prelako
Re:
Radio sam manje od sat vremena i 17 mi je tačno, a ta 3 su greška u računanju na kraju. Zadaci ne mogu da se porede sa zadacima sa takmičenja i molim one koji komentarišu da prvo pogledaju test sa školskog takmičenja, a zatim redom do republičkog, pa da vide koja je to razlika.
Re:
Moći će jer je dužnost škola da smanje kriterijume.
Npr. ako u opšti smer gimnazije primaju najboljih 60, onda će tako biti i ove godine
Jer su zadaci iz matematike bas bili preteski.
Prelako‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
Re: ..
Pola vas i nema kapaciteta za škole koje nisu bedne, a većina škola je bedna kako god da okreneš. Ako svi urade loše, i biće niži kriterijumi za upis, jer se u škole mora neko upisati. Ne razumem poentu pisanja besmislenih komentara.
Prijemni je realno bio pretezak.Jako puno ucenika se zali da nece imati dovoljno bodova da upise zeljenu skolu.Molim Vas da bar malo spustite kriterijum.
MOLIM VAS DA SMANJITE KRITERIJUM ZA SVE SKOLE BAR PO 5 BODOVA MANJE OVO JE STVARNO BILO PRETESKO
Re: Re: Re: .i.
Imam zivot masu bolji nego tvoj, pa
mi te je zao sto moras da ucis da bi sebi obezbedila bolje sutra i da se ne ponovi svakako cu upisati ono sto hocu, ali treba da se ponovi zbog mojih drugova i drugarica koji znaju a nisu dobro radili, a ti kako god da obrnes bices kafe kuvarica ili neki propali advokat, a poy koristi samo na tviteru, persono jadna
| This discussion has been closed. |
PRETESKO!!!!