Ponavljanje prijemnog ispita iz matematike !
Re:
Moglo bi i tako. Nama u gimnaziji ispod 85 ne mozes da upadnes, odlican sam djak i nosim 69 poena iz osnovne, ovo danas je bilo strasno...
Re:
Niti si ti ikad išao na takmičenje niti imaš veze sa matematikom. Ti si verovatno promašio 1. i 2. zadatak pod izgovorom da su trik pitanja.
Re: Re: Re: Re:
Samo neka se smanje kriterijumiii za srednje skole jel ovako svi odo smo u brodarskuu...
Re: Re: Re: Hahaha
Izgleda da ni iz srpskog nisi bas najbolje uradio/la zavrsni.
Bilo je veoma teško i nije bilo dovoljno vremena za onakav test.Oni ljudi koji su ono sastavljali da li shvataju da mi treba da upišemo neku iole dobru školu i da nisu sastavljali test za takmičare republičkog ranga nego za decu i prosečnih i onih malo boljih ocena.Apsolutno svi žele da ponove test i u koliko to nije izvodljivo molimo da se kriterijum smanji malo više.Hvala.
hahahahahahahaha gramatika vam je 0 (vama koji spamujete da ste uradili odlicno)
UŽASNO
Zaista se jesam spremalaa za ovaj prijemni,al nisam se spremala za takmicenje iz matematike. SMANJITE KRITERIJU!!!!!!!!
Re:
Tvoja je sramota što si loše uradio i sramota Srbije je što su takvi đaci, a ne onog ko je sastavljao test.
Prešla sam ceo napredni nivo, ali ovi zadaci su bili preteski, bar da je bilo više vremena...
Smanjite kriterijumee za srednje skole ako ne može da se ponavlja!!!!
| This discussion has been closed. |
SMANJI TE KRITERIJUME