SAČUVAJMO "POLITIKU"
Potpisujem peticiju: Zato što je "Politika" sa gospođom Smajlović i sadašnjom redakcijom primer STVARNO normalne i pristojne Srbije i želim da tako ostane i dalje. Zato što sam se, svako jutro, kupujući list, pitao kako može da se izdaju tako dobre novine za tako nisku cenu!
Ако не сачувамо Политику, шта нам је још остало да чувамо, да бранимо? На шта ћемо се наслонити, шта ћемо штампом и новинама назвати?
Realno
Nije samo pitanje šta svako od nas može da učini za "Politiku" nego i šta "Politika" može da učini za nas. Za mene konkretno nije učinila ništa, kao ni mnogi drugi na državnim jaslama, dok sam ja za njih činio. Sve je, nažalost, interes. Da li podržavam "Politiku"? Zašto bih, zar ne?
Re:
Најбоље Вам је да сами покренете петицију на овом истом сајту. Срочите пригодан и убедљив текст, и то је то. Не заборавите да пошаљете електр. поруку свима из адресара, са истим текстом и обавезно линком на страницу петиције. Љубазно замолите пријатеље да наставе да шаљу ваш мејл даље. Срећно
Редовно читам политику и изузетно ценим госпођу Љиљану Смајловић. Очување Политике ми је јако важно. Волела бих да се да могућност нама грађанима да са много малих новчаних доприноса постанемо власници дела Политике и тако је сачувамо.
Зато што је "Политика" данас обрачун са једноумљем, силеџијством, простаклуком, улизиштвом, нечовештвом, и зато што је могућа пропаст ове новине директна победа најгорих вредности.
"Политика" се у нашим кућама чита од прабаба и прадедова. Чак и у најгорим временима политикантства, у њој је могло да се прочита и вредно и благородно.
Као што је говорио један мој пријатељ Грк, који је јако лоше изговарао српски, али га је блиставо разумео: "'Политика' су новине, а остало су билтени."
A Ljiljini botovi, rade li rade, mukice prave
Srdačan pozdrav,
Vladimir Drljača
Драгослав Бајагић
Politiku citam 66 god.Sa Politikom mi pocinje dan.Politika je zlatan Brend Srbije koji osvetljava sadasnjost .Vodilja buducnosti generacija.Ne smemo da dozvolimo po cenu svih nacina odbrane promene koje prete.Izborimo se da uredjivacka osnova bude na bazi osnivaca cenjeng Vladislava Ribnikara.
Snazno podrzavam ide-
ju da G-dja Smailovic povuce ostavku i sve ostale predloge Gosp.Aleksandra Mandica.
Sa pozitivnim nadama ocekujem okoncanje kako je ovaj proces pokrenut.
| This discussion has been closed. |