ZAHTEVAMO HEMIJSKU KASTRACIJU SILOVATELJA DECE
Smrt monstrumima
Zena sam i imam dete... Ne bih cekala nikakvu pravdu... Zatvorila bih tog debila u sobu i na stegu bi mu jaja i onu stvar smrvila... gurala bih mu u dupe sta stignem i sekla bih mu komad po komad mesa dok ne crkne olos
Re: Smrt monstrumima
Ustanimo ljudi da nam djeca imaju bezbrizno djetinjstvo!
:)
Za monstrume,koji pocine takvo delo. Zatvor je nikakva kazna, silovati i ubiti dete? I zbog toga otici u zatvor,to je nikakva kazna. Samo zamislite,kako je maloj devojcici bilo,i na kakvim mukama je umrla. Samo bih volela da ga pitam, da ga pogledam u duboko u oci. Da ga pitam, shvatas li sta si uradio,Bozija kazno? Na malom detetu,si se izivljavao, misleci da si neka "muskarcina". Ja sam jos uvek u soku,i ne mogu da verujem sta se desava, da takvi monstrumi postoje jos uvek(naravno,i postojace,dok se kaznjavaju samo zatvorom.) Imam cerkicu,ima dve godine, stavim se na mesto majke ubijene devojcice. Boze sacuvaj,Boze pomozi. ZATVOR ZA TAKVE MONSTRUME,NIJE KAZNA!
Da se ,male, Tijane Đuric ubica kaznio nekom drugom kaznom,mnogo strozijom od zatvora. Da li bi se tako nesto ponovilo? Ubiti i silovati,malo ,neduzno dete. Koje ima samo 3 godine, za takvo nesto treba uvesti smrtnu kaznu. Tad se sigurno nista desilo ne bi. Ovako,stradaju neduzna deca, dok se njihove ubice setaju zatvorom. Dok majkee jecaju za svojom decom, oni mirno spavaju u zatvoru.
| This discussion has been closed. |