ZAHTEVAMO HEMIJSKU KASTRACIJU SILOVATELJA DECE
zato sto mi je muka od ovih " ko bajagi " bolesnih , koji po čitav dan gledaju p...o filmove ne rade nista ,siliju i ubijaju a onda ih u zatvoru,, tretiraju kao gospodu"
pa ako su bolesni ,,mame im ga ,,,sto sami sebi ne nabiju ( ne bih da sam bezobrazna)nego su nasli ovu jadnu dječicu
Sve dok se zakon ne promijeni oni se osjecaju zasticeno
Nije na ljudima da uzimaju tudje zivote u ruke i da setaju okolo misleci da imaju moc da oduzmu nekom zivot!
Zanima me, pored ovakvih komentara, sta vas razlikuje od njega? Pozivate na javni linc, na monstruozne cinove, a opet njega nazivate monstrumom, a sa druge strane, sami tvrdite da bi svasta bolesno uradili takvim ljudima
Kazna treba da bude bolna kao i oni što su nanijeli bol.I čak 10 puta teže. jer to su bila djeca a oni matori psihopate.TEba i mi sudit na ovom a bog će na onom svijetu.
Silovatelje i pedofile strpaju u zatvor i kad izadju opet isto.
SAMO DA SE UVEDE DA IMAM SE RUKE ISEKU I DA ONO DRUGO, PA DA VIDIMO STA CE POSLE.
STO PRÉ TAJ ZAKON UVESTI
HVALA UNAPRED
Ja lično se zalažem da pedofili i silovatelji budu u ćeliji sa više osudjenika i služe doživotnu robiju bez mogućnosti puštanja na uslovnu slobodu.
Re:
Razlikuje nas to što mi želimo da kaznimo monstruma a ne nevino dete od 3 godine.
Re:
Pedofili nisu ljudi tosu mostrumi i najstroze snjima sto god more
Prema tome, predlozila bi da se izmeni zakon i da ti kriminalci izlaze pred sudom pravde, bez obzira pre koliko decenija su pocinili zlocine, kao sto se radi vec dugo u svim demokratskim drzavama. Ja bih prva bila svedok za nekoliko od njih, iako su mi neki, na zalost, i bliski i dalji rodjaci. Jer, samo tako mozemo da iskorenimo ovu strasnu pojavu nasilja nad nevinom decom i da se borimo protiv ove "epidemije" silovanja dece. I svi treba da govorimo javno o ovoj pakosnoj "bolesti" vampira koji se, na zalost, nalaze svugde oko nas. Ali, institucije moraju da cuju taj glas i ozbiljno raditi na zastiti nemocne dece.
Prema tome, pristalica sam najteze moguce kazne za silovatelje (osim smrtne), koja bi dovela do njihove dozivotne patnje, ali, koja se, na zalost, ipak nece moci nikada poravnati sa patnjama njihovih zrtava.
| This discussion has been closed. |