ПОНИШТЕЊЕ ЗАКОНА О СМАЊИВАЊУ ПЕНЗИЈА У СРБИЈИ
Мислим да није требало да се смањују пензије.Има пуно нерационалности у држави које се финансирају из буџета: јавна предузећа , школство, здравство , судство ....... Ту има толико простора за рационалнији рад свих , који се финансирају из буџета , да је смешно било смањивати пензије.Али то треба хтети и знати.
Drugo: radila sam punih 35 godina,da bih dobila svoju zarađenu penziju i sada kad mi je najpotrebnije ( ugroženo zdravstveno stanje u poznim godinama )nađu se pametni stručnjaci da me uskrate za 8.000,00 din. mesečno
Prvo: potpuno je nezakonito i neustavno, ukinuti deo penzije
Drugo: radila sam punih 35 godina,da bih dobila svoju zarađenu penziju i sada kad mi je najpotrebnije ( ugroženo zdravstveno stanje )nađu se pametni stručnjaci da me uskrate za 8.000,00 din. mesečno.Potpuno je suludo!
Sramota je za jednu uređenu državu da od nas penzinera puni budžet a ovamo se RTS i poedici rasipaju u trošku naroda.
Re: Miloš
NIJE LEGALIZOVANI NAČIN SMANJENJE PENZIJA JER VLAST VRŠI NASILJE NAD NAJSTARIJOM POPULACIJOM. PENZIJE SU NAŠA IMOVINA A U NORMALNOM SVETU PRAVO NA IMOVINU JE NEPRIKOSNOVENO PRAVO. TO JE ISTO KAO KADA NEKO OD MLADIH MENADŽERA KUPI TROSOBAN STAN I ONDA DOĐE neko iz SNS ili Pokreta Socijalista ili PUPS-a, i donese rešenje da je OTETA JEDNA SOBA I MORA SE DATI ZA KADROVE SNS ili SPS-a koji su opljačkali državu i građane a naročito PENZIONERE.
Zato će povredu imovinskog prava morati da sudi Evropski sud za ljudska prava u Strasburu.
Re:
Gospođo, Zbog ovakve HAJDUČIJE od strane Vlasti u Srbiji, Sindikat penzionera Srbije Nezavisnost sa sedištem u Nušićeva 21, Bgd, je već pripremio TUŽBU koju će mo podneti čim dobijemo odgovor na našu USTAVNU žalbu od Ustavnog-privatnog suda Srbije. Tužba će biti podneta Evropskom sudu za ljudska prava u Strasburu. Pridružite nam se i dođite da radimo zajedno. Moj kontakt telefon 064/ 1635 890 Miloš Grabundžija
Potpisala sam peticiju,zato što sam svoju penziju odrađivala 36 godina.Dobila TRAJNO REŠENJE za iznosom penzije od ove iste Države koja mi je "oduzela" bez ikakvog pisanog dokumenta zašto,kako i koliko će trajati to,odnosno kad će biti pravosnažno Rešenje koje sam dobila.
Jesmo li penzioneri kažnjeni,neka nam neko to objasni-vređaju nam intelekt i na taj način ponižavaju!?
Treba stvari nazvati svojim imenom,a ne što kažu biće "povećanje" penzije,to se tako ne zove,već vraćanje otetog!
Bez obzira na sve,želim mojim penzionerima i ostalim žitejima Srbije dobro zdravlje i dugo uživanje penzije!
Vesna penzionerka
| This discussion has been closed. |