ПОНИШТЕЊЕ ЗАКОНА О СМАЊИВАЊУ ПЕНЗИЈА У СРБИЈИ
ШИРЕЊЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ПЕТИЦИЈИ
Molim Vas da me informišete o proceduri peticije za penzionere koji neposeduju računare i sposobnost korišćenja navedwenog.Hvala
s poštovanjem Ljiljana
Malo ih je potpisalo ... sto ce reci...malo penzionera koristi net i drustvene mreze...najbolje je izaci javno sa standovima...prijavljujem se za pomoc ako ustreba... Pozzzzz
Drzugo, mislim da veći deo penzionisane populacije ne koristi internet i savremenu komunikaciju. Da bi ova akcija imala uspeh, mislim da je neophodno da se penzioneri upoznaju ličnim putem Obaveštenjem putem pošte ili čak od vrata do vrata.
Pozdrav. Vojislav Trajković
Re:
Slažem se sa Vama. Treba angažovati volontere u gradovima i organizovati štandove na svim prometnim mestima
Uvek ovome neko smeta,on sve zna
Licno cu Vas podrzati sa mojim
Prijateljima.
S postovanjem Vojislav
ma ja podelio, ali veliki broj ljudi su po zabitima, mnogo njih je zaposleno po firmama gde ne smeju ni da pisnu, državni službenici još manje, strah je da ne ostanu i bez ovoga što sada imaju, većina i nema net, naročito stariji koji primaju umanjene penzije. ne mogu daa verujem da ljudi ne smeju javno, jasno i glasno da kažu šta imaju. pretpostavljam da i većina onih koji su dobili poruku od mene preko fb nemaju m.da da to potpišu a sa druge strane svi su ZA. strah i neverica ovog naroda je čudo.....
ПЕНЗИЈЕ ИЛИ БАНКРОТ, НЕ ОДЛУЧУЈУ ПЕНЗОСИ!?
Пензије се и даље бездушно отимају, заглавила се рука ΛV у џеповима пензоса. Да ли je oбустављање отимачине пензија политичко питање или другачије, све је једно, код нас сва питања поставља један човек, он их реализује и само он даје одговоре. Пензосе је мудро убедио да они спашавају државу од банкрота, а убедио их да они неће банкротирати, а стварност они виде у помрачини те зато држе у окупацију целу државу непромишљеним гласањем за свога уништитеља. Време не ради за њих, све им је мања количина на располагању. ΛV, стави тачку на пљачку, проклеће те нараштај пензоса!