Peticija za osnivanje ALIMENTACIONOG FONDA
Mnogo je i nas
Re:
Da li ste podneli tuzbu ? Ako niste, obavezno podnesite tuzbu.....mogu da vam pomognem oko pisanja tuzbe, ako nemate novca za advokata ( NE ZNAM IZ KOG STE GRADA, ALI IMATE PRAVO NA BESPLATNU PRAVNU POMOC )....Udjite na grupu udruzenja samohranih roditelja i jenoroditeljskih porodica "ZAJEDNO"
Re: Mnogo je i nas
#27: Amazonac - Mnogo je i nas
Vi ste jedan od retkih koji ispunjava svoje obaveze...i svaka cast ! Nemojte da se plasite toga sto drugi roditelj puni glavu glupostima.....DECA NAJBOLJE ZNAJU !!!! Pruzite im ljubav, paznju...dokazite da brinete o njihovom odrastanju...ucestvujte u njihovom odrastanju...vratice vam se to, verujte mi. Deca podjednako vole oba roditelja...BEZ OBZIRA NA SVE !!!!! Samo vi nastavite da obavljate svoju roditeljsku duznost i nemojte da seplasite. Vratice vam se to jednoga dana....sa kamatom :))))0
Re: Re: Mnogo je i nas
#26: Drugi roditelj - Re: Mnogo je i nas
Alimentacioni fond je potreban roditeljima koji su vec izasli iz braka koji su pokusali da spasu ,a vecina i zivu glavu .Naravno da treba raditi na porodici i naravno da osudjujem roditelje koji zabranjuju detetu da vidja onog drugog roditelja.Ali sve to nema veze sa alimentacionim fondom .Zbog cega ukidati alimentaciju detetu ? Zato sto kaznjavamo onog drugog ?Vecina ne daje alimentaciju da bi se svetila ,a ne misli da dete treba da jede ,da se skoluje....
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
| This discussion has been closed. |
Re: Mnogo je i nas
#1: -
Isto tako je mnogo i nas drugih roditelja, koji placaju u dan, a drugi roditelj puni detetu glavu glupostima i ne dozvoljava nam da vidjamo dete, znajuci da je zakon na njegovoj strani i da centar za socijalni rad nema vise nikakvih nadleznosti, te je jedino sto nam preostaje da tuzimo. Batalimo se alimentacionih fondova i gluposti, vec je krajnje vreme da se okrenemo ulaganjima u porodicu. To je isto kao kada bi umesto se trudili da bolesnik ozdravi, mi se brinuli da organizujemo sahranu kojoj ce svi da se dive. Ja zaista ne znam koliko je ljudi upuceno u danasnji zakon o porodici, ali jednostavno, onaj roditelj koji placa alimentaciju i vidja dete po presudi, bukvalno ga vidja na osnovu zdravog razuma i dobre volje drugog roditelja, jer ako mu on ukine to pravo, put do ponovnog ostvarivanja je jako trnovit i dug. A do tada se detetu glava napuni glupostima, prodju meseci, ponekad i godine i odnos je zauvek upropascen.