Peticija za ukidanje veronauke u skolama
Re: veronauka
To je ipak samo Vase, ocigledno verujuce vidjenje stvari.Ja Vas pustam da verujute i nee sumljam u Vasu veru, samo mi nije jasno odakle Vam pravo da me intelektualno podcenjujete. Antiteizam itd. Ja o veri i vernicima znam dosta, Vi ste mi samo potvrdili misljenje. Surovo, glupo, iskljucujuce misljenje o svakom ko misli drugacije. To zovete hriscanskim milosrdjem?
Re: Re: veronauka
#453: Borislav Dojčinović - Re: veronauka
Uz to, onako usput, ja se ne krijem iza nekih Prepelica napisao sam svoje pravo ime i prezime a moj mail je [email protected] ako se kome svidja ili ne svidja moj komentar neka mi pise, stojim i licno na raspolaganju bilo kojim povodom i na bilo koji nacin!
Re: хјккјлбкхкјвкбјбкјхвклхјбк
Веронаука је на добровољном основу,они који не желе не морају похађати веронауку......
Не може нико петицијом да другима забрани да иду на веронауку......
Re:
Ako je neko zainteresovan za versku nastavu, Crkva, Džamija, Sinagoga je pravo mesto!
Crkvena nastava u skolama pravi podele, pogotovo u mešanim sredinama. Zar nam je to potrebno?
Re: Re: хјккјлбкхкјвкбјбкјхвклхјбк
#460: Србин - Re: хјккјлбкхкјвкбјбкјхвклхјбк
Ako je veronauka van škole to ne znači da je zabranjena!
Re:
Komunizam je nesto najgore sto bi moglo da postoji u jednoj zemlji,hvala Bogu sto su komunizam iskorenili
Re:
A da ti lepo svima nama koji smo se skolovali i ucili veronauku i niko nas nije terao to majmune maloumni, nego se biralo izmedju veronauke i gradjanskog vaspitanja picka li ti materina, a da si pametan, kao sto nisi, ne bi kenjao o tome, jer se na veronauci prica i o drugim verama, maloumna mazgo, jebem te u usta.
| This discussion has been closed. |