Петиција за враћање обавезног војног рока
I SAMA SAM POMISLAJLA NA OVAKO NESTO,ALI NEMAM DOVOLJNO VREMENA
SVAKA CAST ONOME KO JE POKRENUO
SIRI DALJE!
уфф
Ово нека клинчадија поставила, пазите ја можда јесам за то да се врати војни рок (добро би дошло неко преваспитавање).Држава нема пара за ово,а оно што је много боље од војске, је ОБРАЗОВАЊЕ тако да позавршавајте факултете и БЕЖИТЕ ОДАВДЕ ЗАЈЕДНО СА ВАШОМ ПОРОДИЦОМ, ШТА ЈЕ ОВА ДРЖАВА УЧИНИЛА ЗА ВАС, ВИДИТЕ ДА НАС КРАДУ, МА НЕ ПАДА МИ НА ПАМЕТ ДА ГИНЕМ ЗА БУДАЛЕ . НИЈЕ ВАМ РАТ ЈЕБЕНИ CALL OF DUTY. Oво говорим за клинчадију, ја старије људе који су одслужили војску и који су искусили нешто катастрофално као што је рат поштујем.
У РАТУ ЉУДИ ГИНУ ЗА ТУЂЕ ПАРЕ А НЕ ЗА ДОМОВИНУ. ЕВО ВИДИТЕ НАПРИМЕР АМЕРИКАНЦЕ, МИСЛИТЕ ЛИ ДА ТИ ЉУДИ ГИНУ ЗА ДОМОВИНУ, НЕ, НЕГО ЗА ЈЕ**НУ НАФТУ. У ПОЛИТИЦИ НЕ ПОСТОЈИ ЉУБАВ, БРАТСТВО НЕГО САМО ИНТЕРЕСИ.
ЗАПАМТИТЕ РАТ ЈЕ ДОБАР ЗА ПОСАО, ИНАЧЕ ГА НЕ БИ БИЛО.
Treba!!!
OBAVEZNO SLUZENJE VOJNOG ROKA ZA SVE 9 meseci
darko
meh
Ja ne mogu da priustim toliko gubljenje vremena, dovoljno je sto placam porez.
Re: Cao.
Meni su otac i deda pricali kako covek postaje muskarac tek kada okusi vojne vezbe i prodje obuku jer iz vojske se svako vraca pametniji,spremniji . . .
Zasto onda da i mi to ne prodjemo , sramota je sta drzava radi . . . !
Re:
Devedesetih je postojalo sve to o cemu pricas i do cega je dovelo...? Nacelivaj mi se i ti cedorodnog uda...
ВРС
Re:
Koja gomila neopisivih sranja opada sa tvoje tastature... Nacelivaj se cedorodnog uda...
Vojska nije samo da nacimo o pusci i metku vec o daljem zivotu ,da sazremo ,da postanemo pravi ljudi,cvrsti,hrabri,odlucni.U mojoj zemlji vojska je ukinuta 2005 god.a od malena sam sanjao da idem u nju,taj san su drugi srusili.Odlucio sam da krenem u srbijansku vojsku ali i nju su ugasili drugi..ovom peticijom molim sve ljude da dignemo ZAJEDNO glas "DA" Zelimo nasu vojsku nazad.pozdrav iz Bijeljine.
| This discussion has been closed. |
PLATA