Петиција за враћање обавезног војног рока
Johnny
Милош Коканов
samo se vi koje ne interesuje vojska izjasnite na ovako jednoj peticiji pa da se srpska vojska, kad zagusti, ne zamajava odbranom vaših domova i tupavih glava.
Re: žena
Od koga da me brani? Nijedna država u okruženju nema obavezno služenje vojnog roka. Svi su ludi koji su uveli profesionalnu vojsku? Nemam namere da svoj život dajem za bilo koje ideale, bilo koju državu. Da ginem za političare nemam namere. A ako se zalažeš za služenje vojske, trebaš da se zalažeš da idu i žene zar ne? Pa izvoli prijavi se, dopbrovoljno služenje je moguće i za žene i muškarce!
Re: Re: Vojska6
#301: Vojnik Pristinskog korpusa 243. mehanizovane brigade - Re: Vojska6
Nisam klinac idote klinac ti u gacama. Imam 25 godina. Ti jesi klinac svakako. Ja vojsku da sluzim necu! Ti ako si budala da gines idi gini slobodno!
Обавезно вратити рочни састав у Србску Војску у нашој држави Србији и потхитно променити назив у "Србска Војска", а никако "Војска Србије", нити Српска Војска! увести обавезно.
Поништити ХИТНО, сва претходна решења о укидању исте у ВС, претходне квази, квинслиншке демонократске ИЗДАЈНИЧКЕ власти.
Молитву ХИТНО вратити у Војску и поуздање у Бога, јер једино тако ћемо задобити благослов Божији и Он ће газити све непријатеље наше. " Богом смо јаки Он гази све непријатеље наше" (Пс. 59-12).
Свако добро од Господа и нада да ће Господ услишити молитве нас грешних
С ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ!
tako je, srbendo! i pravopis da se ukine! samo p.čke i hrvati koriste velika velika slova Re: СРБИЈА
Re:
Mozes... Zene idu u vojsku bez problema... Raspitaj se i po'itaj, kravetino...
| This discussion has been closed. |
Re: Vojska6
#50: Miloš - Vojska
Je li majmune a ko ce da ti brani to tvoje dupe tvoju sestru majku ...? AAAAA jeli klinac...?