BITKA-ZA-STUDIO-B
Dragi sugradjani Vi ste i ovaj intervju lepo platili...
Jeste da nije Farma ali je tu negde...sve za nase pare.
Farmu barem ne placamo ali ovo gore placamo mi...STVARNO, MNOGO JE...
Re:
Pa šta ako je to ona pisala? Zar se vi ne borite za slobodu medija i slobodu izražavanja? Skroz ste bezveze...
Ognjen
Re: Ognjen
O imenuj nam jednog takvog, kad vec znas. Ili da ne verujemo.
Re:
Jeste stvarno, kada pogledaš ja sam platio intervju sa Jelenom Rozgom. Sada i mene počinju da nerviraju. Što ne odu ti novinari na Pink pa intervjuišu Rozge i ostale na Mitrovićev račun a ne na naš? Ovo je bre gradska televizija
Re: Re:
Ne treba zbog pojedinaca upropašćavati i gasiti ono što je deo istorije grada i Srbije. Studio B treba uvek da bude otvoren za sve kritike i sugestije dobronamernih gledalaca i slušalaca. Takođe, treba izvući pouke i neke stvari ubuduće raditi na drugi način. Opet su u pravu i oni koji misle da je trenutno i ovakav kakav je bolji od drugih stanica. Naravno, treba raditi da bude još bolji i , pre svega, objektivniji
Re: Re: Re:
#384: Media Watch Group - Re: Re:
...sve se slažem sa tobom, samo što bih ja rekao, pre svega, kvalitetniji a zatim i objektivniji...
Oni jednostavno MORAJU prvo da se promene i to sa budžetom koji imaju a onda da zahtevaju nešto drugo.
Ja kao gledalac i finansijer Studija B neću da plaćam emisije B.Willimon tokom kojih ona prikazuje svoje slike u raznim pozama i varijantama,intervjue sa Rozgom, emisije sa temama koje nemaju nikakve veze sa Beogradom itd.
Re:
STUDIO B JE OKUPIRAN !!!
Još malo....do jeseni...
Re:
Izgleda da ovi sa Studija B ne rade vikendom pa ti ne odgovaraju...čekamo sutra da ih vidimo :-0
Setite se njegovih aktivnosti za vreme bombardovanja. Sta je jos potrebno?
Setite se njihovih aktivnosti za vreme bombardovanja.
Goga
Inače bih voleo da pljuvači navedu bar jednu stvar, vezanu za društvo, koja pre 10-15 godina nije bila bolja nego danas.
Miloje
ALO BRE RASIPNICI, kakva je potreba gradske televizije za direktnim uključivanjima sa Kanskog festivala?
Ponašajte se kao gradska televizija ili nam sidjite vise sa grbače i ugasite se - paraziti jedni!!
Re: Miloje
Najveci broj radnika Studija B misli isto, ali ljudi ne smeju da se zameraju da ne bi bili kaznjeni. Svaka cast svima koji se bore za ocuvanje Studija B. Studio B nisu bahati pojedinci koji zloupotrebljavaju polozaj na drzak i bezobrazan nacin.
Re: Re: Miloje
...a zasto se ne organizujete i trazite podrsku gradjana, grada i države za promene u StB?
Plašite se? Onda je Studio B mesto miševa i parazita.
Re: Re: Re: Miloje
| This discussion has been closed. |
Re: Subjekt
#372: Izaberite nadimak - Subjekt
Dr prof, a vi, kako te?